O-STA

Izboljšan Globe7 zdaj na več platformah

Podjetje se širi, da bi dohitelo svojo vse večjo bazo uporabnikov

CommunicAsia2007 multimedijske vsebine:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5427589

Singapur, 17. junij 2007

Z več kot 23 milijoni prenosov in 3,5 milijoni aktivnih uporabnikov iz 187 držav na sedmih celinah je Globe7, pripomoček za internetno telefonijo VoIP z integrirano internetno televizijo IPTV, naredil korak naprej, da bi ujel komunikacijske in informacijske potrebe svojih uporabnikov. Globe7 velja za vodilnega svetovnega ponudnika internetne telefonije, ki nudi zastonj prenos videa in klicev med računalniki, poleg tega pa najcenejše mednarodne klicne tarife za klice na vse stacionarne in mobilne telefone.

Po neverjetnem uspehu Globe7 na platformi Windows se je podjetje odločilo preiti tudi na druge platforme, med katerimi so Windows XP, Windows Vista, LINUX, MAC, Windows Mobile, in Pocket PC.

Po nedavnih nadgradnjah in izboljšavah Globe7 zdaj nudi naslednje funkcije:

- Najcenejšo cenovno shemo med vsemi ponudniki. V prvem letu neomejene klice v 25 držav za 120 dolarjev. Patentiran pripomoček za hibridno komunikacijo uporabnikom omogoča klice na vse stacionarne in mobilne telefone.

- Spletno kamero, ki omogoča brezplačni video klepet s prijatelji in sorodniki povsod po svetu.

- Napredno takojšnje sporočanje, ki zazna, če je oseba na drugi strani res prisotna na internetu, če je doma ali na mobilnem telefonu.

- Uporabniki lahko prek interneta kupujejo bone in neposredno iz programa Globe7 na katerokoli mednarodno mobilno številko pošiljajo sporočila SMS.

Globe7 je edina patentirana aplikacija VoIP + IPTV, povezana s ponudniki vsebin, kot so ANI, Reuters, Media Corp, FTV, Travel Channel, Extreme Sports itd.

Globe7 API je na voljo vsem proizvajalcem strojne opreme, tako OEM kot ODM, da aplikacijo razširijo v brezžični svet komunikacije in infotainmenta.

"USB slušalke Globe7 z vključeno programsko opremo Globe7 z enoletnimi neomejenimi klici na 25 mednarodnih destinacij naredijo vašo komunikacijo bolj učinkovito in gospodarno," pravi Venkat Meenavalli, predsednik in generalni direktor podjetja Northgate Technologies Ltd.

Globe7 je vrednostna inovacija in globalno patentiran proizvod, ki ga je razvilo podjetje Northgate Technologies Ltd, trži pa ga Axill Europe Limited. Sedaj je na voljo tudi za Windows XP Windows Vista, LINUX, MAC, Windows Mobile in Pocket PC.

Za več informacij obiščite www.globe7.com.

Uredniško obvestilo: Globe7 se predstavlja na CommunicAsia2007 - obiščite nas na našem razstavnem prostoru # 5L3-01.

Multimedijske vsebine:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5427589

KONTAKT:

Globe7 Inc.

Yogesh Patel, +1 908-500-0500