O-STA

Globe7 širi ponudbo naprednih gradnikov

MULTIMEDIJSKE VSEBINE:
http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5547396

PISCATAWAY, New Jersey--(BUSINESS WIRE)--15. November, 2007--Globe7, največji VOIP ponudnik na svetu, sedaj nudi še več uporabniku prijaznih aplikacij, ki so integrirane v gradnike kot so Soft Phone, IM, Live TV, Live Radio, video, igrice, novice in druge gradnike. Sem med drugim spadajo tečajnice, recepti, šport in drugi. Z naprednimi SMS in "MY Channel" funkcijami je postal Globe7 najljubše orodje za komunikacijo in zabavo v spletnih skupnostih po vsem svetu. Vsak dan si ga na računalnik naloži med 50.000 in 60.000 uporabnikov.

Globe7 je dosedaj zabeležil 42 milijonov snemanj in ima po vsem svetu pet milijonov registriranih uporabnikov. Kot pravi direktor Globe7 Venkat Meenavalli: "nova aplikacija za splet 2.0 je sedaj na voljo za milijone naših uporabnikov in ima številne gradnike, ki postavljajo nove standarde uporabnosti, zabave in komunikacije."

Globe7 je že od samega začetka izjemno uspešno podjetje, ki je preseglo vsa pričakovanja v sektorju s svojo enotno platformo (Uni-Platform) in pred kratkim predstavljeno multi platformo. Globe7 je sedaj na voljo za operacijske sisteme Linux, Mac in Windows Vista, s čimer zadovoljuje potrebe uporabnikov po vsem svetu. Globe7 je sedaj na voljo tudi za uporabnike mobilnih telefonov z operacijskim sistemom Windows Mobile, in sicer na www.oneoperator.com.

Globe7 lahko zastonj snamete na spletni strani http://www.globe7.com. Za več informacij pošljite elektronsko pošto na support@globe7.com.

MULTIMEDIJSKE VSEBINE:
http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5547396

KONTAKT:
Globe7
Yogesh Patel, 908-500-0500