O-STA

5. različico programa Globe7, ki omogoča brezplačna besedilna sporočila, si je do sedaj preneslo že preko 20 milijonov uporabnikov

Večpredstavne vsebine so na voljo na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5242247

SOUTH PLAINFIELD, NEW JERSEY, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 4. oktober, 2006 - Podjetje Globe7 je napovedalo izdajo različice 5.0 svojega programa, ki vsebuje razširjeno podporo za besedilna sporočila (SMSe) in "My Channel" vsebine. Globe7 s svojimi edinstvenimi vsebinami postaja najbolj priljubljeno orodje uporabnikov interneta za komunikacijo in zabavo po celotnem svetu. Vsak dan si ga prenese med 50.000 in 60.000 uporabnikov. Do danes je Globe7 zabeležil aktivne uporabnike v 187 državah in več kot 20 milijonov prenosov.

Patentirana hibridna web2 aplikacija ponuja uporabnikom možnost klica na katerikoli stacionarni ali mobilni telefon na svetu po najnižji možni ceni. Uporabniki lahko kupijo vaučerje na spletu ali uživajo v zastonj klicih, če si ogledajo svoje najljubše video posnetke. Z integriranimi aplikacijami znotraj Globe7 lahko uporabniki pošiljajo tudi brezplačne SMSe kamorkoli po svetu. Izboljšana funkcionalnost nove različice uporabnikom dodatno omogoča pridobitev kredita za brezplačne SMSe in klice z gledanjem Globe7 videov. My Channel uporabnikom ponuja tudi edinstven program, ki jim omogoča, da nalagajo svoje videe in jih delijo le s svojimi prijatelji. Zasebnost je zagotovljena. Prav tako lahko zaslužijo kredite, ko prijatelji gledajo te videe.

Program tudi ponuja možnost prilagajanja in ogled najnovejših novic iz na stotine kategorij, ki jih oskrbujejo vrhunske agencije kot sta AP in Reuters.

Generalni direktor Venkat Meenavalli je povedal:"Globe7 vmesnik deluje na večih internetnih platformah in je na razpolago OEM in ODM proizvajalcem strojne opreme za razširjanje programa v brezžični svet komunikacij in mešanice zabave in informacij. V bližnji prihodnosti načrtujemo prenos Globe7 v LINUX in MAC."

Različica 5.0 ponuja najboljšo izkušnjo komunikacije in zabave na namiznih in prenosnih računalnikih. Vsebine za Globe7 zagotavljajo vrhunski ponudniki vsebin, na primer AP, ANI, Reuters, Media Corp, FTV, Travel Channel, Extreme Sports itd, Globe7 pa je sposobna ustvarjati tudi lastne vsebine v velikem obsegu.

Gledanost se pospešeno viša. 10.000 ur uporabniške gledanosti dnevno je bilo zabeleženih v prvih dveh mesecih po zagonu. Demografski podatki kažejo, da večina uporabnikov prihaja iz ZDA, Japonske, Koreje, Kitajske in Indije.

Globe7 prikazuje le uradne vsebine, ki jih dostavljajo pooblaščene agencije. Družba je dobro znana po svojem spoštovanju digitalnih pravic in svojem trdnem stališču glede piratstva. Vse vsebine so podajane v sodelovanju z AKAMAI. O Globe7 Globe7 je brezplačna prenosljiva telekomunikacijska programska oprema z glasovnim, video, SMS, IM in Real Time video prenosom, ki se financira iz spletnega oglaševanja. Globe7 vam omogoča brezplačne klice z osebnega računalnika na osebni računalnik (glasovni in video), z osebnega računalnika na mobilni telefon, in z osebnega računalnika na stacionarni telefon z gledanjem videov in Globe7 TV.

Globe7 je dragocena inovacija in globalno patentiran proizvod, ki ga je razvila Northgate Technologies Ltd in trži Axill Europe Limited.

Večpredstavne vsebine so na voljo na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5242247

Globe7 Inc.

Jayesh Patel,

+1 908-327-3900