O-STA

Družba Hillstone Networks je razvila operacijski sistem StoneOS 5.5R10, ki prinaša dodatno celovito zaščito za stranke


Nova izdaja prinaša inovacije, ki jih poganja umetna inteligenca, in centraliziran dostop do omrežja z ničelnim zaupanjem (ZTNA), ki strankam pomaga obvladovati operativno kompleksnost in napredne kibernetske napade.

SANTA CLARA, Kalif.--(BUSINESS WIRE)-- Hillstone Networks, vodilni ponudnik inovativnih in dostopnih rešitev kibernetske varnosti, je napovedal večjo nadgradnjo svojega operacijskega sistema Hillstone StoneOS 5.5R10. Najnovejša nadgradnja z več kot 300 novimi funkcijami zagotavlja visoko zmogljivo zaščito pred grožnjami na osnovi umetne inteligence, centraliziran nadzor in upravljanje na podlagi koncepta ničelnega zaupanja ter dodatno poenostavitev varnostnih operacij in optimizacijo sistema. Nova funkcionalnost izboljšuje varnostno držo uporabniških okolij in dodatno poenostavlja varnostne operacije z enostavno nadgradnjo.

Izboljšana zaščita pred grožnjami s tehnologijo umetne inteligence

Nov operacijski sistem StoneOS sloni na tehnologiji umetne inteligence, ki zagotavlja zaznavanje groženj na podlagi strojnega učenja za šifriran promet brez potrebe po dešifriranju. Vsebuje tudi inteligentno zaščito DDoS in zaznavanje DGA. Poleg tega je vključena razširitev črnega seznama, ki omogoča filtriranje perimetrskega prometa (PTF) in zagotavlja več zaščite pred grožnjami.

Centraliziran nadzor in upravljanje na podlagi koncepta ničelnega zaupanja

Napreden dostop do omrežja z ničelnim zaupanjem (ZTNA) izvaja centralizirano upravljanje za politike ZTNA prek upravljanja varnosti Hillstone (HSM) in podpira inteligentno povezavo s prehodi ZTNA, preverjanje pristnosti enega paketa (SPA), podporo operacijskega sistema več proizvajalcev za odjemalce ZTNA, skupaj s portalom ZTNA. Nove funkcije zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo z izboljšanim splošnim delovanjem in upravljanjem rešitve ZTNA.

Pametnejša medsebojna povezljivost z razširjenimi zmogljivostmi VPN

Razširjene funkcije VPN (virtualno zasebno omrežje) podpirajo ECMP in samodejni preklop za inteligentno usmerjanje VPN ter zagotavljajo možnosti vzpostavitve tunela IPSec VPN s konfiguracijo vrat po meri in samodejnim pogajanjem. Te funkcije prinašajo boljšo izkoriščenost pasovne širine in izboljšajo povezljivost, kar zagotavlja nemoteno poslovanje.

Poenostavljene sistemske operacije razbremenijo odvečne delovne obremenitve

Najnovejši operacijski sistem StoneOS uvaja poenostavljenega čarovnika za zagon in samodejno preverjanje redundance NAT za olajšanje sistemskih operacij, izboljšanje splošne produktivnosti za organizacije z racionalizacijo delovne obremenitve skrbnikov sistemov.

Robustne sistemske izboljšave nadalje zagotavljajo neprekinjeno poslovanje

Razpoložljivost sistema je v najnovejši različici izboljšana na vseh področjih s podporo za napredno visoko razpoložljivost (HA) in eleganten ponoven zagon protokola Border Gateway Protocol (BGP), kar nadalje zagotavlja, da poslovne storitve za organizacije ostanejo neprekinjene.

"Prehod s tradicionalnega robnega varnostnega modela na model porazdeljene delovne sile je seizmična sprememba, ki jo je sprožil predvsem model dela od doma zaradi pandemije, vendar se bo učinek postopoma razvijal, zato morajo rešitve, ki jih nudimo, obravnavati povezane izzive," pravi Tim Liu, tehnični direktor in soustanovitelj družbe Hillstone Networks, "najnovejša različica operacijskega sistema StoneOS še naprej obravnava izzive, s katerimi se soočajo ekipe SecOps, in stalna tveganja, s katerimi se soočajo podjetja po vsem svetu. Izboljšana zaščita pred grožnjami na podlagi umetne inteligence, boljša integracija, centraliziran nadzor in upravljanje ter poenostavljeno delovanje so ključnega pomena pri zagotavljanju stabilnega in strateškega pristopa h kibernetsko odpornim okoljem kibernetske varnosti."

Operacijski sistem StoneOS je osnova za vse požarne zidove naslednje generacije družbe Hillstone, ki je bila že deveto leto zapored imenovana za vizionarja za omrežne požarne zidove 2022 Gartner® Magic Quadrant™. StoneOS 5.5R10 je zdaj splošno dostopen.

O družbi Hillstone Networks

Inovativne in dostopne rešitve kibernetske varnosti družbe Hillstone Networks preoblikujejo varnost podjetja in omogočajo kibernetsko odpornost ter znižujejo TCO. Z zagotavljanjem celovite vidljivosti, vrhunske inteligence in hitre zaščite za opazovanje, razumevanje in ukrepanje proti večplastnim, večstopenjskim kibernetskim grožnjam, ima Hillstone pozitivne ocene s strani vodilnih analitikov in zaupanje globalnih podjetij. Za več informacij obiščite www.hillstonenet.com.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontakne osebe

Zeyao Hu
+1 408.508.6750

inquiry@hillstonenet.com


Vir: Hillstone Networks