O-STA

Družba Quorum Software je predstavila prostor za načrtovanje naslednje generacije, optimiziran v oblaku, za integrirano korporativno načrtovanje, ekonomijo in rezerve

Nov prostor za načrtovanje pospešuje delovne tokove poslovnega načrtovanja s povezanimi podatki za večjo učinkovitost, preglednost in obvladovanje tveganj

HOUSTON-(BUSINESS WIRE)-- Družba Quorum Software (Quorum), vodilni svetovni proizvajalec programske opreme za energetsko industrijo, je danes objavila najnovejšo različico paketa aplikacij Planning Space v okviru paketa Quorum Energy Suite, ki je edina integrirana platforma za načrtovanje podjetij, posebej zasnovana za reševanje zapletenosti in izzivov načrtovanja v sodobni energetski industriji - z izkoriščanjem zmogljivosti oblaka pomaga energetskim podjetjem sprejemati boljše odločitve v krajšem času ter z gotovostjo zanesljivih in natančnih podatkov.

"Kapitalska disciplina je bolj kot kdaj koli prej pomembna za izvajanje kapitalskih naložb, ki vplivajo na emisije in znižujejo stroške oskrbe. Za to energetska industrija potrebuje izpopolnjena in zanesljiva orodja za načrtovanje, ki omogočajo agilnost in hitrost," je dejal Tyson Greer, glavni produktni direktor družbe Quorum Software. "Planning Space s pomočjo oblaka in enotne podatkovne arhitekture omogoča pospešeno in skupno odločanje z inteligenco za boljše usklajevanje načrtovanja kapitala, financ, rezerv in virov. Navsezadnje lahko podjetja zdaj z večjo natančnostjo in usklajenostjo z gotovostjo hitreje načrtujejo, da bi dosegla povečanje zgornje in spodnje meje uspešnosti ter hkrati izpolnila neto ničelne cilje."

Novi paket Planning Space zagotavlja korak po korakih v zmogljivosti in razširljivosti s filozofijo dinamičnega načrtovanja, ki odpravlja okorne cikle načrtovanja, kar uporabnikom omogoča, da povečajo produktivnost in se osredotočijo na dejavnosti z dodano vrednostjo.

Paket v celoti združuje pet modulov, ki racionalizirajo delovne tokove poslovnega načrtovanja s povezanimi podatki za večjo učinkovitost, preglednost in upravljanje tveganj, vključno z: načrtovanjem kapitala, finančnim načrtovanjem, ekonomiko nafte in energije ter upravljanjem rezerv in virov. Možnost konfiguriranja standardiziranih vhodov in izhodov paketa Planning Space omogoča učinkovito konsolidacijo in optimizacijo portfelja, podprto s posodobljeno revizijsko sledjo za večjo skladnost z zakonodajo in upravljanje podatkov.

Poleg tega odprti vmesniki API zagotavljajo možnosti integracije celotnega paketa Quorum Energy Suite in orodij tretjih oseb, ki podpirajo razširjene delovne tokove in procese, ki presegajo njegove osnovne module.

Glavne značilnosti novega paketa Planning Space vključujejo:

  • Uporabnost za potrošnike: Z uporabo spletne paradigme in dolgoletnih povratnih informacij strank novi paket Planning Space zagotavlja bogatejšo uporabniško izkušnjo.

  • Zmogljivost naslednje generacije: Platforma je bistveno hitrejša pri obdelavi podatkov kot njena predhodnica.

  • Razširljivost: Novi paket Planning Space podpira večje in bolj zapletene podatkovne nize brez poslabšanja zmogljivosti, vključno s hkratno uporabo.

  • Optimizacija v oblaku: Uporablja tehnologijo v oblaku za zagotavljanje zmogljivosti brez primere, hitrejšega dostopa do najnovejših inovacij izdelkov in nižjih skupnih stroškov lastništva.

  • Brezhibna integracija: Izboljšane integracije med moduli poenostavljajo delovne tokove v podjetju. Odprti vmesniki API razkrivajo prostor za načrtovanje drugim izdelkom iz paketa Quorum Energy Suite in zunanjim orodjem tretjih oseb.

Če želite izvedeti več o tem, kako lahko rešitev družbe Quorum za načrtovanje pomaga energetskim podjetjem združiti vse delovne tokove v eni platformi, kliknite tukaj.

O družbi Quorum Software

Quorum Software je vodilni svetovni ponudnik programske opreme za energetiko, ki v 55 državah oskrbuje več kot 1.800 strank iz celotne energetske vrednostne verige. Rešitve družbe Quorum spodbujajo rast in dobičkonosnost energetskih podjetij s povezovanjem ljudi, delovnih postopkov in sistemov s podatki, ki omogočajo sprejemanje odločitev. Pred petindvajsetimi leti smo ponudili prvo programsko opremo za računovodje plinskih elektrarn, danes pa naše rešitve poenostavljajo poslovanje z naprednimi podatkovnimi standardi in integracijami. Svetovna energetska industrija zaupa strokovnjakom družbe Quorum in aplikacijam, da bodo uspešno krmarili energetski prehod ter zagotavljali vrednost danes in v prihodnosti. Za več informacij obiščite quorumsoftware.com

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Mediji:
Lauren Force

PAN Communications
Quorum@pancomm.com

Vir: Quorum Software