O-STA

SI.MOBILOVO sporočilo za javnost

SI.MOBIL na Teleinfosu izpolnjuje svojo obljubo – GPRS bo 16. maja deloval po vsej Sloveniji - s tem se začenja tudi napovedano testiranje – Novi sveženj PODJETNIK dokazuje, da SI.MOBIL ni pozabil na svoje poslovne naročnike.

Na izobraževalno-sejemski prireditvi s področja telekomunikacij, ki bo od 16. do 18. maja v Cankarjevem domu, bo osrednja pozornost namenjena sistemu GPRS.

SI.MOBIL, operater mobilne telefonije GSM, se bo predstavil na sejmu Teleinfos 2001, ki bo potekal od 16. do 18. maja v Cankarjevem domu v Ljubljani. Namen prireditve je približati telekomunikacije, sodobne mobilne tehnologije in internetne storitve poslovnim in zasebnim uporabnikom. Telekomunikacije so z internetom, mobilno telefonijo in telekomunikacijskimi omrežji postale živčni sistem sodobnega sveta.

V znamenju tehnološkega napredka v mobilnih komunikacijah bo tudi SI.MOBILov razstavni prostor na letošnji osrednji izobraževalno-sejemski prireditvi s področja telekomunikacij. Osrednja pozornost bo namenjena predvsem sistemu GPRS za hitrejši prenos podatkov po omrežju GSM, ki ga bo SI.MOBIL prav na dan otvoritve sejma preizkusil med uporabniki po vsej Sloveniji in s tem začel napovedano testiranje. Obiskovalci se bodo lahko podrobneje seznanili s protokolom brezžičnih komunikacij WAP in z mobilnim dostopom do interneta prek SI.MOBILove storitve internet, prav tako pa tudi s storitvami, vezanimi na kratka sporočila SMS, kot so SMSinfo ter novejši SMStil in SMSglasnik.

Obiskovalci sejma bodo lahko preizkusili delovanje teh storitev in se seznanili s tehnologijo sistemov GSM. Podjetja in večje skupine uporabnikov pa bodo imeli na sejmu priložnost spoznati se s prednostmi SI.MOBILove ponudbe ter se s SI.MOBILovimi direktnimi prodajalci dogovoriti o sklenitvi naročniških razmerij.

Na sejmu Teleinfos bo SI.MOBIL pripravil nagradno igro na temo sistema GPRS. Obiskovalce SI.MOBILovega razstavnega prostora bo vsak dan pozdravila Miša Novak.


Novi SI.MOBILov sveženj PODJETNIK – najugodnejša ponudba za poslovne uporabnike.

Na sejmu Teleinfos bo SI.MOBIL predstavil tudi novi naročniški sveženj PODJETNIK. Novost, ki jo ta sveženj prinaša uporabnikom mobilne telefonije v Sloveniji je, da za oblikovanje POSLOVNE SKUPINE, znotraj katere lahko telefonirate za le 5 tolarjev na minuto, zadostujejo že tri naročniška razmerja. Tista podjetja, ki bodo sklenila več kot 10 razmerij, pa bodo poleg izjemno ugodnih cen klicev znotraj skupine deležna še posebne ugodnosti - s številom sklenjenih naročniških razmerij se namreč znižujejo cene mesečne naročnine. Ob sklenitvi naročniškega razmerja za sveženj PODJETNIK, SI.MOBIL ponuja tudi možnost nakupa sodobnih in kakovostnih telefonov GSM po ugodni ceni – Nokia 6210, Siemens S 35i in Siemens M 35i.

Novi sveženj poleg naštetega odlikujejo tudi ugodne cene klicev znotraj SI.MOBILovega omrežja – le 15 tolarjev na minuto ter cene klicev v druga mobilna omrežja in fiksno omrežje v Sloveniji – le 40 tolarjev na minuto (vse cene so z DDV). Sveženj PODJETNIK poleg številnih brezplačnih storitev, ki so ob sklenitvi naročniškega razmerja na voljo vsem SI.MOBILovim naročnikom, ponuja tudi možnost brezplačne vključitve storitev faks in kartica z večjim spominom.

SI.MOBILova služba direktne prodaje, ki skrbi za poslovne uporabnike, bo naročnike novega svežnja PODJETNIK z nasveti in informacijami oskrbovala tudi po podpisu pogodb. Za vsa dodatna pojasnila pa lahko naročniki in vsi tisti, ki bi to radi postali, 24 ur na dan in vse dni v letu pokličejo posebno brezplačno številko 080 40 10, ki je namenjena prav poslovnim uporabnikom.