O-STA

Podjetji EON in Infos uvedli nove storitve na prireditvi Teleinfos

Med 16. in 18. majem bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekala že tradicionalna prireditev Teleinfos 2001. V sodelovanju s podjetjem Infos, ki je organizator prireditve Teleinfos, je podjetje EON za obiskovalce pripravilo nekaj zanimivih novosti.

Tako lahko na naslovu wap.infos.si obiščete WAP portal prireditve, ki vsebuje vsa pomembnejša sporočila organizatorja, seznam razstavljalcev in predavanj, glasovanje za najboljši WAP mobilnik in ostale zanimive informacije. Med njimi smo posebno pozornost namenili Rumenim stranem, ki smo jih pripravili skupaj s partnerji (Gisdata, Inštitut za telekomunikacije, Intermarketing). Rumene strani spadajo med tako imenovane »storitve vezane na lokacijo uporabnika« in so med prvimi te vrste pri nas.

Druga novost je storitev SMS TeleInfo, ki obiskovalcem Teleinfosa omogoča prejemanje SMS obvestil o pomembnih in zanimivih zadevah v zvezi s prireditvijo. Na storitev SMS TeleInfo se lahko naročite na spletni strani www.infos.si ali tako, da pošljete kratko sporočilo SMS s ključno besedo TI na številko 041 488884.

Obiskovalce prireditve Teleinfos vabimo, da obiščejo tudi predavanja in predstavitve, ki smo jih s področij elektronskega poslovanja in trgovanja ter mobilnih rešitev in storitev pripravili v podjetju EON.

O podjetju EON: Podjetje EON je vodilni slovenski ponudnik varnega elektronskega poslovanja.
Spekter storitev EON-a obsega celostne rešitve na področjih e-poslovanja s končnimi potrošniki in elektronskega poslovanja med podjetji EON-ova ponudba obsega transakcijsko procesni mehanizem za varno on-line plačevanje z uporabo kreditnih/plačilnih kartic in izdelavo popolnih rešitev na področju integracije informacijskih podjetniških sistemov z internetno platformo, vključujoč vzpostavitve funkcionalnosti trgovskih in industrijskih katalogov ter lansiranje tovrstnih spletnih rešitev v mednarodno spletno okolje

O oddelki EON Mobile: EON Mobile je oddelek podjetja EON, katerega usmeritev je izdelava rešitev in nudenje storitev na področju mobilnih tehnologij.