O-STA

Do hladnega piva s kratkim sporočilom SMS!

EON Mobile, oddelek podjetja EON d.o.o., bo na letošnji 2. mednarodni konferenci Telekomunikacije 2001, ki bo potekala 5. in 6. novembra v Portorožu , v sodelovanju z revijo Mobinet in Pivovarno Laško predstavil edinstven in zabaven način naročanja hladne pijače z mobilnikom - SMSPivo.

Udeleženci konference bodo lahko poslali kratko sporočilo SMS s ključno besedo PIVO in oznako vrste pijače (Zlatorog, Temno Laško, Netopir, ...). V odgovor bodo prejeli kratko sporočilo SMS s kodo za prevzem pijače. Prijazna hostesa bo kodo preverila na osebnem računalniku in izdala pijačo, pivec pa bo na svoj mobilnik prejel kratko sporočilo SMS z vzklikom "Na zdravje!". Izbrana pijača bo za obiskovalca seveda brezplačna, plačati bo moral le poslano kratko sporočilo SMS. Z vodo Oda bo poskrbljeno tudi za tiste, ki niso posebej navdušeni nad alkoholnimi pijačami.
EON Mobile je rešitev SMSPivo razvil s ciljem nazornega prikaza možnosti, ki jih prinaša mobilno poslovanje. Rešitev SMSPivo temelji na preizkušeni platformi EON SMS Center, ki omogoča hiter razvoj in vpeljavo raznovrstnih storitev, temelječih na kratkih sporočilih SMS. EON SMS Center je zgrajen modularno in sestavljen iz modulov EON SMS Receiver, EON SMS Dispatcher in EON SMS Service. Hitra in zanesljiva dostava kratkih sporočil SMS poteka preko Mobitelove storitve SMS Poštar.

Storitev SMSPivo bo na voljo vsem obiskovalcem konference Telekomunikacije 2001 ne glede na izbranega mobilnega operaterja in bo delovala v vseh slovenskih mobilnih omrežjih (Mobitel, SI.MOBIL, Debitel).

Obiščite konferenco Telekomunikacije 2001 in nazdravite z nami!
Podroben program konference si lahko ogledate na spletni strani www.telekomunikacije.org. Lahko pa se prijavite tudi na storitev SMS info, tako da pošljete SMS na številko 041-488884 s ključno besedo TK. Tako boste prejemali kratka sporočila z zanimivimi informacijami o Konferenci.

Vljudno vabljeni. Revija Mobinet!

Dodatne informacije na telefonski številki 01-236-2213 (kontaktna oseba Gregor Levič).