O-STA

O e-prenovi poslovanja na konferenci Telekomunikacije

Priporočamo vam, da se v okviru druge mednarodne konference Telekomunikacije (od 5. do 6. novembra v Grand hotelu Emona v Portorožu), ki jo prireja revija Mobinet, udeležite tudi zanimivega predavanja dr. Andreja Kovačiča z Ekonomske fakultete. V torek 6. novembra ob 14.20 uri boste tako lahko prisluhnili značilnostim e-prenove poslovanja v organizacijah. Predavatelj bo predstavil tudi izsledke raziskave, kako pripravljene so v resnici slovenske organizacije za elektronsko poslovanje.

Ker podjetjem ne preostaja nič drugega, kot da dejavno sledijo smernicam globalizacije sodobnega poslovnega okolja, bo Andrej Kovačič na predavanju udeležence seznanil, kako se morajo podjetja preoblikovati, da bodo lahko v prihodnosti preživela. Povedal bo tudi, kako bosta individualizacija in personalizacija spremenili način izvajanja celotnega poslovnega procesa. Opozoril bo tudi na to, kaj morajo podjetja upoštevati, ko se lotijo preoblikovanja, prestrukturiranja ali prenove poslovnih procesov ob uporabi sodobne informacijske in telekomunikacijske tehnologije.

Podroben program konference si lahko ogledate na spletni strani www.telekomunikacije.org. Lahko pa se prijavite tudi na storitev SMS info, tako da pošljete SMS na številko 041-488884 s ključno besedo TK. Tako boste prejemali kratka sporočila z zanimivimi informacijami o Konferenci.

Vljudno vabljeni. Revija Mobinet!