O-STA

Na konferenci Telekomunikacije brezžične tehnologije v industriji

Če vas zanima nekoliko bolj tehnična plat informacijskih tehnologij, vam predlagamo, da se udeležite predavanja z naslovom Brezžične tehnologije v industrijskem okolju. Dejana Reichmanna iz podjetja 3R.TIM, bo o tem govorili v torek 6. novembra ob 14.40 uri na drugi mednarodni konferenci Telekomunikacije (potekala bo od 5. do 6. novembra v Grand hotelu Emona v Portorožu), ki jo prireja revija Mobinet.

Dejan Reichmann bo povedal, kako lahko podjetje s pomočjo informacijske tehnologije v proizvodnji in preskrbovalni verigi vzpostavi povezavo med proizvodi in tokom informacij. Opozori bo, da je pri tem pomembno, da izdelek identificira na vsaki stopnji proizvodno distribucijskega procesa in zagotovi prenos informacije o proizvodu v informacijski sistem. Navedel bo razloge, zakaj je v proizvodnem okolju uporaba brezžičnih lokalnih omrežij idealna rešitev za prenos informacij o stanju izdelka v vseh fazah proizvodnje. Predstavil bo tudi informacijske rešitve za mobilne delavce. Opisal pa bo tudi konkreten primer vpeljave brezžičnega sistema v skladišču mesno predelovalnega podjetja, kjer poudarek ni na tehnologijah temveč na izdelavi celovite rešitve.

Podroben program konference si lahko ogledate na spletni strani www.telekomunikacije.org. Lahko pa se prijavite tudi na storitev SMS info, tako da pošljete SMS na številko 041-488884 s ključno besedo TK. Tako boste prejemali kratka sporočila z zanimivimi informacijami o Konferenci.