O-STA

CRMT postal uradni zastopnik ameriškega podjetja expressor software

Ljubljana, 16.6.2009

za srednjo in JV Evropo

Podjetje CRMT d.o.o. je imenoval expressor-ja za poslovnega partnerja sistemske integracije, na področju držav nekdanje Jugoslavije, Avstrije, Madžarske in italije.

Ljubljana - 16. junij 2009 - Podjetje CRMT je podpisalo pogodbo z ameriškim podjetjem expressor software, ki je najbolj inovativno na področju podatkovne integracije in s tem postalo uradni zastopnik za države Slovenija, Avstrija, Italja, Madžarska, Bosna in Hercigovina, Hrvaška, Makedonija, Črna Gora in Srbija. Podjetje CRMT bo s tem uvajalo najsodobnejše sisteme za podatkovno integracijo.

"Postati poslovni partner in uradni zastopnik ameriškega podjetja expressor software za srednjo in jugovzhodno Evropo je del naše vizije. Našim strankam tako nudimo inovativne rešitve in tehnologije s katerimi si dolgoročno zagotovijo konkurenčno prednost na trgu" je povedal Slavko Kastelic, direktor podjetja CRMT.


O expressor software


expressor software je platforma za inteligentno, zelo hitro in cenovno ugodno integracijo podatkov. Vsebuje tudi patentiran semantični nivo, ki temelji na skupnem slovarju poslovnih izrazov, omogoča skupinski razvoj in popolno podporo življenjskemu ciklu projektov podatkovne integracije.


Za več informacij obiščite: www.expressor-software.com.

O podjetju CRMT

CRMT je vodilno podjetje za uvajanje rešitev s področja upravljanja poslovanja, poslovne inteligence, upravljanja matičnih podatkov, podatkovnih skladišč in integracije podatkov.

Podjetje zagotavlja celovito upravljanje poslovanja, od svetovanja, uvajanja rešitev, vodenja projektov, dolgoročne tehnične podpore do izobraževanja in usposabljanja. Konkurenčna prednost podjetja CRMT je obsežna ekipa strokovnjakov z najvišjo stopnjo znanja in usposobljenostjo, ki zagotavlja našim kupcem najbolj inovativne, zanesljive in konsistentne rezultate pri vsakem projektu.

Za več informacij obiščite: www.crmt.com.

KONTAKT:

CRMT d.o.o.
Tehnološki park 20
SI-1000 Ljubljana
www.crmt.com

tel: 080 2768

Andreja Gros Sodelavka v marketingu, andreja.gros@crmt.com

Slavko Kastelic
Direktor
info@crmt.com