O-STA

Tagetik odpira svoja vrata v AvstralijiTagetikova programska oprema za upravljanje poslovanja se pomika proti vzhodu, v Avstralijo, z novim, ekskluzivnim distributerjemSydney, Avstralija in Lucca, Italija - 30. november, 2011 - Tagetik, globalni ponudnik programske opreme za celovito upravljanje poslovanja (Corporate Performance Management - CPM), finančno upravljanje in poslovno inteligenco, je danes naznanil novega distributerja v Avstraliji, kar kaže na Tagetikov globalni doseg in potrjuje hitro poslovno rast na globalnem trgu.

Povsem nov 'Tagetik Avstralija' (www.tagetik.com.au) bo srednje velikim in velikim organizacijam v vseh sektorjih zagotavljal strokovno znanje in podporo na področjih implementacije, upravljanja in izboljševanja operativnega, strateškega planiranja in napovedovanja, poročanja, konsolidacije in drugih procesov upravljanja poslovanja. Tagetik Avstralija s sedežem v Sydneyju bo vodil Geoff Noble, veteran na področju celovitega upravljanja poslovanja v Avstraliji, ki je znan po učinkovitem reševanju problemov in uspešni racionaliziaciji kompleksnih poslovnih procesov. Kot vodja določene države, bo Noble neposredno poročal Manuellu Vellutiniju, glavnemu izvršnemu direktorju na Tagetiku. Odgovoren bo za razvoj znamke Tagetik, za produkte in partnerstva na avstralskem trgu.

"Avstralija je zelo zrel trg za rešitve s področja upravljanja učinkovitosti poslovanja, hkrati pa ima tudi visoko sofisticirane potrebe," pravi Geoff Noble, vodja Tagetika Avstralija. "Stranke so pripravljene za novo generacijo produktov in mi smo izbrali Tagetik zaradi njegove vizije, zato, ker združuje veliko funkcij, je enoten produkt, hkrati pa raziskave kažejo visoko zadovoljstvo strank pri njegovi uporabi. Tagetik bomo avstralskemu trgu približali neposredno in posredno, s pomočjo partnerstev z vodilnimi svetovalnimi podjetji in "butičnimi" strokovnjaki za upravljanje učinkovitosti poslovanja."

"Z Geoffom sva skupaj delala z različnimi organizacijami. Med njimi lahko naštejem Lion Nathan, Macquarie Bank, Boral, Nufarm, Sony in Mirvac," dodaja Brendan Aspery, svetovalec na Tagetiku Avstralija. "Naš cilj je bil vedno poenostavljanje kompleksnosti v procesih operativnega, strateškega planiranja in napovedovanja ter finančne konsolidacije, Tagetik pa te procese odlično pokriva. Vgrajena funkcionalnost v eni sami rešitvi bo nam in našim partnerjem pomagala doseči povsem nov nivo zmogljivosti in zanesljivosti za naše stranke."

"Na Tagetiku utrjujemo našo prisotnost na evropskih in severnoameriških trgih, hkrati pa se širimo na področje Azije in Avstralije," razlaga glavni izvršni direktor Manuel Vellutini. Naši izbrani distributerji nam omogočajo implementacijo naše programske opreme po vsem svetu. Podporo jim lahko nudimo tam, kjer poslujejo. Tagetikov distributer v Avstraliji bo prinesel ogromno poglobljenega, strokovnega znanja na področju financ in upravljanja poslovanja. Hkrati nam bo omogočil, da bomo lahko strankam zagotovili najboljše rešitve, implementacijo in podporne storitve.

O Tagetiku

Tagetik je 100% namenjen poenostavljanju in racionalizaciji poslovnih procesov z namenom pospeševanja odločitev in doseganje strateških ciljev. Rešitev Tagetik 4.0 je idealna rešitev za podjetja na globalnem trgu, ki iščejo vrhunsko raven finančnega strokovnega znanja v eni sami rešitvi, ki združuje operativno strateško planiranje in napovedovanje, konsolidacijo, pripravo zaključnih poročil, analize dobičkonosnosti,regulatorno poročanje in poročanje vodstvu ter upravljanje tveganj.

Tagetik je hitro rastoče podjetje, ki deluje v 20 državah po svetu in ima že več kot 500 zadovoljnih strank.

Več na: www.tagetik.com

O podjetju CRMT d. o. o.

CRMT d. o. o. je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM) ter izobraževanja na vseh področjih.

Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije, izobraževanja in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d. o. o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja ter kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

CRMT d.o.o. je distributer programske opreme Tagetik za Adriatik regijo.

Več: www.crmt.com/info@crmt.com