O-STA

Na 11. Kontroling konferenci letos o poslovni odličnosti

27. in 28. oktobra 2011 se bo v Grand hotelu Metropol v Portorožu odvila že 11. Kontroling konferenca. Letos bo glavna tema Kontroling - orodje poslovne odličnosti.

Kontroling ima danes v podjetjih jasno, pomembno in vedno bolj nepogrešljivo funkcijo, v zadnjih letih pa si je pot utrl tudi v javnih institucijah in neprofitnih organizacijah. Njegova svetovalna funkcija vodstvu pomaga do uspešnješih odločitev in prav zato je usposobljenost vseh, ki delajo na mestu kontrolerja ali so s to funkijo posredno ali neposredno povezani, odločilnega pomena. V zadnjih letih se funkcija kontrolinga še razširila - letno planiranje, priprava poročil in predlogov za ukrepanje so postale stalnica, zato gre kontroling korak naprej. Kontroling oziroma kontroler mora postati pobudnik izboljšav, iskalec novih priložnosti za izboljšave in posredno tudi pobudnik za poslovno odličnost. Prav iz te razširjene funkcije kontrolinga in kontrolerja je podjetje CRMT d. o. o., ki pripravlja kontroling konferenco, izhajalo pri pripravi programa.

Letos bodo tako poleg strokovnjakov s področja kontrolinga predavali tudi strokovnjaki s področja poslovne odličnosti. Med njimi lahko omenimo Leona Tossainta, enega izmed vodilnih članov za razvoj kriterija Voditeljstva pri Evropski fundaciji za poslovno odličnost (EFQM) iz Bruslja in nekdanjega izvedenca za razvoj konkurenčnosti in odličnosti v diviziji Consumer Electronics v korporaciji Philips, mag. Nenada Saviča, predsednika uprave Slovenske fundacije za poslovno odličnost in direktorja svetovalnega podjetja Unikatum d. o. o. ter dr. Adrianno Lewandowsko, članico UO ICA (International Controller Association).

Več informacij o programu konference najdete na spletni strani podjetja CRMT d. o. o. (http://www.crmt.com)

O podjetju CRMT d. o. o.

CRMT d. o. o. je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM) ter izobraževanja na vseh področjih. Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije, izobraževanja in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d. o. o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja ter kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

Kontakt:

Email: info@crmt.com

Tel.: + 386 (0)5 99 437 00