O-STA

Zadovoljstvo strank glede na raziskavo "2011 BPM Pulse TM" najvišje pri uporabnikih Tagetika

Pregled ponudnikov programske opreme za celovito upravljanje poslovanja kaže, da so najbolj zadovoljne stranke, ki uporabljajo Tagetik.



Stamford, ZDA in Lucca, Italija - November, 2011 - Tagetik, globalni ponudnik programske opreme za celovito upravljanje poslovanja (Corporate Performance Management - CPM), finančno upravljanje in poslovno inteligenco, je nedavno objavil, da med ponudniki programske opreme za celovito upravljanje poslovanja glede na zadovoljstvo strank zaseda 1. mesto. To kažejo letošnji rezultati v okviru raziskave "2011 BPM PulseTM".

Neodvisno poročilo podjetja BPM Partners, vodilnega, neodvisnega organa na področju rešitev za upravljanje učinkovitosti poslovanja, temelji na internetni raziskavi, ki je trajala med oktobrom 2010 in marcem 2011. Ta raziskava, ki so jo opravili že deveto leto zapored, vključuje informacije več stotih končnih uporabnikov rešitev za upravljanje učinkovitosti poslovanja (letos je bilo skupaj prejetih 360 veljavnih odgovorov). Namen raziskave je identifikacija trendov na področju upravljanja učinkovitosti poslovanja in ugotavljanje percepcije različnih ponudnikov rešitev in njihovih storitev.

"Medtem ko večina ponudnikov zatrjuje, da so njihove stranke zadovoljne, realnost kaže povsem drugo sliko. Upravljanje učinkovitosti poslovanja predstavlja velik izziv - če ponudnik nima robustnega izdelka in močne podpore zanj, se lahko zgodi, da stranka ne bo dosegla svojih ciljev in posledično s produktom ne bo zadovoljna. Zato menimo, da morajo biti BPM Pulse meritve zadovoljstva strank ključne pri izbiri ponudnika," je povedal Craig Schiff, direktor podjetja BPM Partners.

"Eden od razlogov za Tagetikovo uspešno rast na mednarodnem trgu rešitev za učinkovito upravljanje poslovanja je nedvomno kontinuirana predanost k zadovoljstvu strank. To nedvomno potrjuje tudi ta raziskava, v kateri je Tagetik med devetimi ponudniki zasedel 1. mesto z oceno 4,7 od 5 možnih točk," razlaga Manuel Vellutini, glavni izvršni direktor na Tagetiku. "Sami sebe definiramo kot "globalni butik" za programsko opremo, ki je drugačen od največjih ponudnikov rešitev za upravljanje učinkovitosti poslovanja. Želimo ostati osredotočeni na spreminjajoče se potrebe strank in zavezani k njihovemu uspehu, na način, da delamo tesno z njimi in jim pomagamo premagovati izzive z najboljšimi rešitvami."

"Splošno zadovoljstvo s ponudnikom" je rezultat številnih parametrov, ki so bili analizirani. Med temi lahko naštejemo funkcionalnost, kakovost in učinkovitost, enostavnost uporabe in implementacije, podpora stranki, produktna dokumentacija, prodajni proces in cena vrednosti.

Brezplačen povzetek poročila je dostopen tudi na: www.bpmpartners.com/bpmcentral_whitepapers.shtml

O BPM Partners

BPM Partners je vodilni, neodvisni organ na področju rešitev za učinkovito upravljanje poslovanja in poslovne inteligence. Različnim podjetjem svetuje pri reševanju težav na področju operativnega strateškega planiranja in napovedovanja, finančnega poročanja, optimizacije dobičkonosnosti, KPI-jev itd. Neodvisni strokovnjaki podjetjem svetujejo od začetka do konca in pri tem skušajo zmanjšati stroške in tveganje.

Več informacij najdete na www.bpmpartners.com.

O Tagetiku

Tagetik je 100% namenjen poenostavljanju in racionalizaciji poslovnih procesov z namenom pospeševanja odločitev in doseganje strateških ciljev. Rešitev Tagetik 4.0 je idealna rešitev za podjetja na globalnem trgu, ki iščejo vrhunsko raven finančnega strokovnega znanja v eni sami rešitvi, ki združuje operativno strateško planiranje in napovedovanje, konsolidacijo, pripravo zaključnih poročil, analize dobičkonosnosti,regulatorno poročanje in poročanje vodstvu ter upravljanje tveganj.

Tagetik je hitro rastoče podjetje, ki deluje v 20 državah po svetu in ima že več kot 500 zadovoljnih strank.

Več na: www.tagetik.com

O podjetju CRMT d. o. o.

CRMT d. o. o. je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM) ter izobraževanja na vseh področjih.

Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije, izobraževanja in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d. o. o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja ter kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

CRMT d.o.o. je distributer programske opreme Tagetik za Adriatik regijo.

Več: www.crmt.com