O-STA

Tagetik prejel nagrado za najboljšega microsoftovega parTnerja na področju prodaje poslovnih porogramskih rešitev

Lucca, Italija. 24. junij 2011. - Tagetik je ponosno objavil novico, da je zmagal in dobil prvo nagrado za microsoftovega neodvisnega prodajalca poslovne programske opreme za 2011 (angl. 2011 Microsoft ISV/Software Line of Business Partner of the Year Award). Tagetik je uvrščen med najvišje Microsoftove partnerje na globalni ravni, saj je pokazal odličnost in inovativnost pri implementaciji rešitev, ki temeljijo na Microsoftovi tehnologiji.


"Zelo ponosni smo na nagrado, ki nam jo je podelil Microsoft", pravi glavni izvršni direktor na Tagetiku Manuel Vellutini. "To je jasna potrditev globalnega dosega Tagetika na področju programske opreme. Zadnji dve leti sta Microsoft in Tagetik tesno sodelovala, da bi zapolnila vrzel vse večje potrebe po integraciji kolaborativnih tehnologij v procese poslovnega obveščanja in upravljanja uspešnosti podjetij. Danes imamo resnično revolucionarni produkt, Tagetik 3.0 Enabled by Microsoft® SharePoint® Server 2010, (www.tagetik.com/software/bi/sharepoint), ki prinaša vrednost strankam in sistemskim integratorjem. Ta širša rešitev združuje najboljše Tagetikove vgrajene procese za upravljanje uspešnosti poslovanja z Microsoftovimi rešitvami, pri tem pa dokazano uspešno tekmuje in zmaguje v nasprotju z največjimi prodajalci na trgu. Nenazadnje sistemskim integratorjem omogoča razvoj rešitev in uspešno implementacijo na Microsoftovi platformi."

Nagrade so bile podeljene v številnih kategorijah, nagrajenci pa so bili izbrani izmed več kot 3000 ponudniki. Tagetik je bil prepoznan kot ponudnik, ki zagotavlja izjemne storitve in storitve znotraj "Microsoft ISV/Software Line of Business Partner of the Year". Ta nagrajuje ISV partnerje, ki so dokazali odličnost pri razvoju poslovnih rešitev (ERP, CRM, ECM, BI) in temeljijo na Microsoftovi platformi.

"Zaradi dokazanega vodilnega položaja pri zagotavljanju poslovnih BI aplikacij na trgu, Microsoft ponosno razglaša podjetje Tagetik kot najbolj dragocenega partnerja na tem področju", je povedal Walid Abu-Hadba, korporativni podpredsednik za razvoj.

Microsoftove nagrade partnerjem so podjeljene tistim, ki so v zadnjem letu razvili in dostavili izjemne rešitve, ki temeljijo na Microsoftovi platformi.

Microsoftovo sporočilo za javnost si lahko preberete na www.microsoft.com/presspass/events/wpc.

O podjetju CRMT d. o. o.

CRMT d. o. o. je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM) ter izobraževanja na vseh področjih.

Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije, izobraževanja in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d. o. o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja ter kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

CRMT je ekskluizvni distributer programske opreme Tagetik za Adriatic področje.

Več: www.crmt.com

O podjetju Tagetik

Tagetik zagotavlja enotno programsko opremo za celovito upravljanje poslovanja, tveganje in skladnost ter CDM s specializiranimi orodji poslovne inteligence za optimizacijo sodelovanja in komuniciranja.

Vrednost Tagetika 3.0 je predvsem v poenostavljanju poslovnih procesov (finančnega planiranja, napovedovanja, načrtovanja denarnega toka, konsolidacije, analiz profitabilnosti, CDM itd.) za finančne direktorje in direktorje informatike. Tagetik 3.0 je rešitev, ki prevede strategijo v operacijo, upravlja in kontrolira poslovanje vse do poslovnih transakcij ter izboljša odločevanje preko celotne organizacije, hkrati pa dosega hitrejšo donosnost naložb.Tagetik deluje v 18 državah in je zlat Microsoftov partner.

Več: www.tagetik.com

Kontakt na Tagetiku:

Elisabetta Pierallini

Luca Pieretti

press@tagetik.com

Kontakt na CRMT d. o. o.:

Nives Nadoh

Nives.Nadoh@crmt.com