O-STA

Nova generacija Netezza namenskih naprav za skladiščenje podatkov

Na TDWI konferenci 4.8.09 v San Diegu v Kaliforniji je Netezza pod blagovno znamko TwinFin objavila novo že četrto generacijo še bolj zmogljivih namenskih naprav za podatkovna skladišča, s čimer je še bolj utrdila vodilno mesto na tem tržišču.

Netezza TwinFin je do 100x hitrejša od ostalih primerljivih sistemov in lahko shranjuje količine podatkov večje od PB (Peta Bytov) pri tem pa je administracija sistema minimalna in cena bolj ugodna od primerljivih sistemov.

"Z naraščajočim obsegom podatkov v podjetjih, je njihovo združevanje še vedno najpomembnejše. To je tudi razlog, zakaj so te naprave priljubljene tudi v teh gospodarskih razmerah" je dejal Donald Feinberg, generalni direktor in analitik pri Gartner Intelligence.


Napravo Netezza TwinFin sestavljajo Netezza programska oprema in standardno komercialno dostopna strojna oprema. Izjemna zmogljivost je posledica patentirane programske arhitekture in kartic za pospeševanje delovanja podatkovnih baz integriranih v strežniške rezine.

Podrobnosti o teh naprav bodo predstavljene na prihajajoči Enzee Universe 2009 World Tour, ki se začne 2. september v Bostonu in nadaljuje 17. septembra v nam bližjem Londonu.


Namenske naprave Netezza TwinFin so dobavljive s 5.8.2009. Za več informacij se obrnite na uradnega zastopnika za regijo CRMT d.o.o. na info@crmt.com oz. tel. 080-2768 ali pa obiščite: www.crmt.si, www.netezza.com.

Kontakt:

Andreja Gros
sodelavka v marketingu
+386 40 522 628
andreja.gros@crmt.com