O-STA

Bančni avtomat Gorenjske banke odslej tudi na Fakulteti za organizacijske vede

Bančni avtomat v lobiju vhoda v fakulteto je eden izmed projektov, ki sta ga skupaj realizirala banka in fakulteta. V tem trenutku so aktualna posojila za plačilo šolnine.

Gorenjska banka je v lobiju vhoda Fakultete za organizacijske vede (FOV) v Kranju postavila nov bančni avtomat. Primarno je namenjen študentom, profesorjem in ostalim zaposlenim na fakulteti, seveda pa ga bodo lahko uporabljali tudi vsi ostali. Dostop do bankomata je možen v okviru odpiralnega časa fakultete.

Na bankomatu bodo uporabniki lahko opravljali osnovne bankomatske posle: dvig gotovine, vpogled v stanje na računu s karticami Maestro in MasterCard ter nakup predplačniških vrednostnih GSM kartic slovenskih mobilnih operaterjev.

Izjava:

˝ Postavitev bankomata je eden izmed projektov, ki smo ga realizirali skupaj s fakulteto. V tem trenutku velja omeniti in poudariti predvsem izjemno ugodna posojila, ki smo jih pripravili za vse, ki se v študijskem letu 2009/10 vpisujejo na FOV ˝, pravi Primož Tavčar z Gorenjske banke in dodaja, da bodo s fakulteto kontinuirano sodelovali tudi v prihodnje.

Dodatne informacije: g. Primož Tavčar, Sektor poslov z občani , tel. 04/208-43-94