O-STA

Gorenjska banka v prenovljenih prostorih v centru Tržiča

Enota Gorenjske banke v Tržiču z 31. avgustom seli poslovanje z začasne lokacije na Predilniški 16 nazaj, v prenovljene prostore, na Trg Svobode 1

Na voljo bodo tudi nova urejena parkirišča.

Ker pogoji, v katerih je delovala tržiška poslovalnica niso ustrezali sodobnim bančnim standardom, so se v Gorenjski banki pred poletjem odločili za temeljito prenovo. Le-to je v slabih treh mesecih opravilo podjetje VG5 d.o.o. iz Ljubljane. Objekt, katerega prenovo je zasnovala arhitektka Katarina Langus, je bil tudi protipotresno saniran, na prostoru porušene stavbe na Balosu 2, pa so za stranke uredili urejena parkirišča.

Za obiskovalce bo prenovljena poslovalnica odprla vrata na zadnji avgustovski dan. Poslovali bodo vsak delovni dan med 8. in 18. uro, ob sobotah pa med 8. in 12. uro. Na prenovljeni lokaciji bodo v pritličju, ki je dostopno tudi invalidom, na voljo tako storitve za občane kot pravne osebe. S Predilniške ceste bo preseljen tudi bankomat.

˝Prenova je bila izredno hitra, saj so se gradbena dela začela izvajati ob koncu meseca maja.Na Predilniški 16 ostajamo samo še do vključno petka 28.avgusta. V soboto bo zaradi selitve poslovalnica zaprta, tako da vse stranke ta dan vabim v bližnjo poslovalnico v Bistrico, v naše nove prostore na Trg Svobode 1 pa od 31. avgusta dalje,˝ je pred selitvijo povedala vodja PE Tržič ga. Zorka Žos.

Dodatne informacije: g. Zorka Žos, PE Tržič , tel. 04/598-20-12