O-STA

Poslovalnica Gorenjske banke odslej tudi v Šiški

PO MERI OKOLIŠKIH PODJETIJ IN DOMAČINOV

Kranj, 5. oktobra - V trgovsko-poslovnem kompleksu na Celovški 268, nasproti Hipermarketa Mercator Šiška, je Gorenjska banka odprla novo poslovalnico. Namenjena je tako pravnim kot fizičnim osebam, njen delovni čas pa je prilagojen dinamiki okoliških podjetij, lokalov in trgovin. Poslovalnica je opremljena tudi s sodobnim bankomatom in dnevno-nočnim trezorjem.

Nova poslovalnica Gorenjske banke na Celovški 268 sicer predstavlja 28. v poslovni mreži Gorenjske banke oziroma njeno drugo poslovalnico v Ljubljani. Storitve, ki jih omogoča, so prilagojene potrebam tako okoliških podjetij kot tudi njihovim partnerjem, obiskovalcem in kupcem. Sem sodijo zlasti hitre, natančne in učinkovite plačilne storitve, s katerimi si je za nadpovprečno kakovost Gorenjska banka tudi letos prislužila priznanje ugledne finančne ustanove The Bank of New York Mellon.

Poslovni dinamiki okolice, v katero je umeščena, ustreza tudi delovni čas poslovalnice. Ta je med tednom odprta praktično cel dan, od 8. do 19. ure, od osmih do pol enih pa tudi ob sobotah.

"Prepričani smo, da smo se z bančnim servisom kar najbolj približali potrebam številnih podjetnikov, ki poslujejo v tem delu Ljubljane, hkrati pa tudi domačinom, ki jim obiska bančne poslovalnice ni več potrebno posebej načrtovati. Pri nas se lahko oglasijo po službi oziroma takrat, ko gredo po nakupih ali drugih dnevnih opravkih", pravi Aleš Mesner, vodja ljubljanske poslovne enote Gorenjske banke, ki je prepričan, da bo nova poslovalnica s priročnim, praktičnim in kakovostnim bančnim servisom uspela uresničiti ambicije, ki so botrovale njenemu odprtju.

Prvi komitenti nove poslovalnice na Celovški bodo vse do konca oktobra nagrajeni tudi z brezplačnim dostopom do e-banke, plačilno kartico MasterCard, ki jo bodo dobili brez letne članarine ter s praktičnim darilcem ob prvem obisku.

Dodatne informacije: g. Aleš Mesner, PE Ljubljana , tel. 01/231 22 50