O-STA

Gorenjska banka je mladim ponudila produkt, ki ustreza večini njihovih pričakovanj

Mladi od banke pričakujejo več fleksibilnosti, predvsem pa manj omejitev

Kranj, 14. oktobra - "Banka razpolaga z mojim denarjem, zakaj bi ji zato morali še plačevati?" Stavek kratko povzema dokaj tipično stališče, ki ga mladi izražajo v odnosu do banke, ki ga je pred kratkim z raziskavo ugotavljala Gorenjska banka. V začetku meseca je zato na trg uvedla produkt, ki mladim do 27. leta starosti omogoča povsem brezplačni dostop in uporabo tistih bančnih storitev, ki jih potrebujejo za razpolaganje z lastnimi denarjem, za praktično vodenje osebnih financ in za hitrejše finančno osamosvajanje.

Brezplačni bančni paket za mlade je bil oblikovan na temelju raziskave, s pomočjo katere je Gorenjska banka ugotavljala odnos mladih do bančnih storitev in iskala možnosti za vzpostavljanje dolgoročnega odnosa z njimi. Ponuja namreč vse tisto, kar mlajša populacija pričakuje od "svoje" banke; dobro ceno in kakovost, maksimalno mobilnost, minimalne omejitve in bonus.

Mladi komitenti tako po novem pri Gorenjski banki poleg osebnega računa in bančne kartice brezplačno dobijo tudi dostop in uporabo e-banke, plačilno kartico, ki jo potrebujejo zlasti za spletne nakupe ter primerno visok dnevni limit. Ne manjka niti bonus v obliki kino-kartice Joker z naloženimi 30 evri za ogled filmskih predstav v Koloseju.

Vse naštete bančne storitve so zanje brezplačne, dostop do paketa pa jim je Gorenjska banka omogočila tudi prek svoje spletne strani www.gbkr.si/mladi

"S paketom smo dejansko v celoti odgovorili na potrebe mladih", pravijo v Gorenjski banki. "Ker gre za segment, ki je izredno občutljiv na stroške, so storitve brezplačne. Prilagajanje lastnemu urniku in ne urniku banke zagotavljata uporaba e-banke, pa tudi široka mreža bankomatov, kjer so dvigi gotovine brezplačni. Z višjim dnevnim limitom in dovoljeno prekoračitvijo stanja smo precej zmanjšali klasične omejitve, z naročilom paketa prek spletne strani pa smo hkrati poenostavili tudi dostop do paketa".

Bančni paket je sestavljen na način, da mladim omogoča pregledno, praktično in udobno vodenje osebnih financ. Z manjšimi omejitvami od siceršnjih uporabnike hkrati navaja tudi na odgovorno ravnanje z denarjem in s tem na postopno finančno osamosvajanje. Vse storitve, ki jih potrebujejo, so za mlade pri Gorenjski banki brezplačne. Pri plačevanju so omejeni izključno s stanjem na računu, ki ga skupaj s podatki, za kaj so porabili denar, lahko redno spremljajo prek elektronske banke. Denar na kino-kartici Joker pa je zgolj spodbuda, ki bo, tako ocenjujejo pri Gorenjski banki, v tem letnem obdobju zelo dobrodošla.

Več informacij: www.gbkr.si/mladi

Najdete nas tudi na spletnem socialnem omrežju Facebook:
http://www.facebook.com/home.php?#/pages/Paket-za-mlade-Gorenjske-Banke/157316516345?ref=sgm