O-STA

V Gorenjski banki do 20. novembra elektronska banka Link brezplačno

Enostavnejše bančno poslovanje

Kranj, 23. oktobra - Velik del opravil, ki jih urejamo na bančnih okencih, je z uporabo elektronske banke precej udobnejše. Elektronsko upravljanje osebnih financ od doma je v primerjavi s klasičnim ceneje, hitreje in nenazadnje neodvisno od delovnega časa bančne poslovalnice. V Gorenjski banki si do 20 novembra e-banko Link lahko zagotovite brezplačno. Ugodnost je na voljo obstoječim in novim komitentom ter v okviru ˝bančnega paketa˝ tudi novoustanovljenim podjetjem in podjetnikom.


˝ Oglasite se v matični poslovalnici, izpolnite zahtevek in v nekaj dneh vam bomo domov poslali vse, kar potrebujete za elektronsko upravljanje osebnih financ. Skrajno enostavno je,˝ sporočajo z Gorenjske banke, kjer je storitev do 20. novembra na voljo brezplačno. ˝Plačilo pristopnine sicer znaša 21,39 evrov. Do omenjenega datuma je ne bomo obračunavali obstoječim komitentom, enako velja tudi za nove,˝ pravi pomočnik vodja sektorja za poslovanje z občani Peter Kavčič in dodaja, da nove komitente ob prenosu plače oz. rednega mesečnega dohodka v njihovo banko med drugim nagradijo še s polletnim brezplačnim vodenjem računa ter z izdajo plačilne kartice Activa MasterCard brez plačila prve letne članarine.

Ugodnost, ki se nanaša na e-bančništvo ni na voljo zgolj občanom, pač pa tudi novoustanovljenim podjetjem in podjetnikom. Le-ti imajo leto dni od odprtja prvega poslovnega računa brezplačni dostop in uporabo poslovne e-banke Link. V spodbudo jim je banka za obdobje enega leta namenila še brezplačno vodenje računa ter izvajanje e-plačilne naloge znotraj Slovenije. Brez prve letne članarine pridobijo še poslovno kartico Activa MasterCard, iz nabora v ˝bančnem paketu˝ pa lahko izberejo še dve dodatni bančni ugodnosti, ki najbolj ustrezajo njihovem poslovanju.

Za uporabo elektronske banke Link potrebujete osebni računalnik z dostopom do interneta in operacijski sistem Windows z brskalnikom Microsoft Internet Explorer 6.0 (ali novejšim) ter varovala za prenos podatkov prek spleta, ki jih zagotovi Gorenjska banka. ˝Dostop in prenos podatkov je varen,˝ zagotavljajo v banki in poudarjajo zanesljivost, udobnost in preglednost storitve.

Omogoča vam, da kadarkoli pogledate stanje ali promet na vaših računih ter promet s plačilnimi karticami, plačate obveznosti s položnico in plačilnim nalogom (lahko z valuto za naprej) in opravite prenose med računi v Gorenjski banki.

Poleg tega vam elektronska banka Link olajša tudi dostop do številnih drugih bančnih storitev. Prek Linka lahko poskrbite za vezavo sredstev, obnovitev ali preklic obnovitve vezave, otvoritev in ukinitev trajnih pooblastil, odobritev limita na računu, izdajo ali blokado plačilnih in bančnih kartic ter čekovnih blanketov, povišanje limita na plačilnih karticah, izdajo deviznih potovalnih čekov, napoved dvigov večjih zneskov gotovine, pošiljanje sporočil banki, sprejemanje sporočil iz banke ter nakazilo sredstev v tujino.

Več informacij: Peter Kavčič, tel.: 04 208 42 51