O-STA

Prodajni center Merkur GIC Gradnje odpira svoja vrata

Družba GIC GRADNJE bo 17. 11. ob 16:00 v Rogaški Slatini odprla najsodobnejšo franšizno prodajalno MERKUR GIC GRADNJE. Prodajni center bo na več kot 1.500 kv. metrih ponujal kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk. Za lepši dom bodo kupci izbirali med belo tehniko, malimi gospodinjskimi aparati, svetili, akustiko, gospodinjskimi pripomočki in izdelki za prosti čas. Vsi ljubitelji vrtnarjenja bodo našli vse za lep in urejen vrt. Spretni mojstri pa bodo izbirali med elektro izdelki, gradbenim materialom in lesom, barvami in laki, izdelki za vodovod in ogrevanje, kmetijsko-gozdarskim programom in vrtnim orodjem ter med orodjem, okovji in vijaki.

Pestro ponudbo izdelkov nov prodajni center dopolnjuje še s kakovostnimi storitvami: mešanje barv in razrez metalurgije, strokovno tehnično svetovanje in fleksibilen delovni čas, prilagojen tako podjetnikom in obrtnikom, kot tudi končnim kupcem, saj bo center odprt od ponedeljka do petka od 6.30 do 19.00 in ob sobotah od 7.00 do 13.00.

Z otvoritvijo prodajalne bo delo dobilo 5 novozaposlenih, za kupce pa je na voljo dobrih 100 parkirnih mest.

Številne kupce bodo v prvih dneh razveselili s številnimi otvoritvenimi popusti, na otvoritveni dan pa vsakega kupca pri nakupu nad 50 EUR čaka tudi praktično darilo. Za dobro razpoloženje bo na otvoritvi poskrbela glasbena skupina Atomik Harmonik.

Merkur je v Rogaški Slatini kupcem že dolgo znan, vendar pa obstoječa franšizna prodajalna ni več mogla zadostiti vedno večjim pričakovanjem kupcev, zato je družba GIC GRADNJE trgovino preselila v nov in večji objekt v Spodnjem Negonju. S tem je širša okolica Rogaške Slatine pridobila najsodobnejšo in hkrati eno od največjih Merkurjevih franšiznih prodajaln.

Več informacij: Rok Istenič, predstavnik za odnose z javnostmi, e-mail: rok.istenic@merkur.si