O-STA

Novi Fiat Doblò: spoznajte 'family space' vozilo

Svetovna predstavitev

Spoznajte novega Doblòja, Fiatovo vozilo, ki razvaja s prostornostjo.

Vozilo je izjemno funkcionalno in udobno, njegova zasnova mu omogoča maksimalen izkoristek notranjosti, v njem se lahko pelje do 7 potnikov. Odlikujejo ga vrhunska varnost, gospodarnost in spoštovanje okolja.

Novi Fiat Doblò je v primerjavi s predhodnikom popolnoma prenovljen: ima novi slog, nove agregate in drugačne tehnične specifikacije. Po prostornosti in zmanjšanju emisij sodi v sam vrh v svojem razredu.

Vse to je bilo doseženo z uporabo nove platforme, večjim potniškim prostorom (z medosno razdaljo 2.755 mm, največjo v svojem segmentu), prostornim 790 litrskim prtljažnim prostorom, z nižjimi emisijami CO2 (129 g/km pri agregatu 1.3 Multijet 66 kW (90 KM), najnižje v tem segmentu), s standardnimi varnostnimi značilnostmi in z izjemno modularno notranjostjo ter s prilagodljivimi in zložljivimi sedeži.

Novi Fiat Doblò bo ob svojem lansiranju ponujal 4 agregate: bencinski motor s 70 kW (95 KM) in tri dizelske Multijet motorje: s 66 kW (90KM), s 77 kW (105 KM) in z 99 kW (135 KM).

Dosledno in predvidljivo lego vozila zagotavljajo tudi najnaprednejše elektronske naprave za nadzor stabilnosti, in sicer ABS z EBD ter predvsem ESP v kombinaciji s sistemom hill-holder, ki pomaga pri speljevanju v klancu in bo v tem vozilu del serijske opreme.

Vozilo je bilo zasnovano in izdelano za doseganje najvišjih ravni pasivne varnosti, zahvaljujoč načrtovani zmečkljivosti, sprednjim varnostnim blazinam in inovativnim sprednjim stranskim varnostnim blazinam, ki v primeru trka ščitijo glavo in prsni koš.

Na voljo so tudi tehnološke rešitve in oprema, ki omogočajo optimalno udobje ter nenehno osredotočenost na vožnjo: samodejna klimatska naprava s poudarkom na dovod zraka na zadnje sedeže, tempomat, senzorji za parkiranje, integriran prostoročni sistem Blue&Me™ ter navigacija "Blue&Me TomTom".