O-STA

Nova spletna trgovina Fiat Store: od 4. julija dalje so na spletu na voljo najbolj trendni izdelki

Od 4. julija dalje je svet Fiata in Fiata 500 še korak bližje članom spletne skupnosti, navdušencem na Facebooku (več kot 100.000 in številka še raste) in vsem ljubiteljem, saj je svoja vrata odprla nova spletna trgovina Fiat Store (www.store.fiat.com), ki omogoča nakupovanje izdelkov Fiat in Fiat 500 preko spleta.

S svojo zasnovo, privlačno grafiko, s čistimi linijami ter belo in rdečo barvo trgovina še dodatno olajša iskanje želenih izdelkov. Tu je mogoče kupiti najrazličnejše, zaupanja vredne izdelke s podpisom znamk Fiat in 500: promocijske in licenčne izdelke, dodatke za vsa Fiatova vozila ter izdelke, ki so bili zasnovani in ustvarjeni posebej za 500.

Za izdelke, ki so naprodaj, je značilna kakovost, italijanski šarm in slog. Razdeljeni so v 4 kategorije - "500 World", "For You", "For your Friends" in "For your Car" - v katerih je več kot 200 dodatkov za vozila Fiat ter več kot 130 drugih izdelkov: oblačila, modni dodatki, darila, modelčki, usnjeni izdelki, posebni izdelki...

Za otvoritev Fiat Store je bil izbran poseben dan, ko je svojo obletnico praznoval Fiat 500 in se premierno predstavil 500 TwinAir. Gre za nov model v paleti, ki ima revolucionaren prisilno polnjen dvovaljni agregat z 62,5 kW (85 KM, 900 cm3) z najnižjo vrednostjo emisij CO2 pri bencinskih agregatih (92 g/km v kombinaciji z robotiziranim menjalnikom Dualogic™ in 95 g/km v kombinaciji z ročnim menjalnikom), ob tem pa zmogljivosti in užitek v vožnji niso nič manjši. Kot poklon novemu Fiatu 500 TwinAir je pri Independent Ideas nastala tudi ekskluzivna linija izdelkov, ki je na voljo na novem spletnem mestu.

Spletno mesto Fiat Store je namenjeno promociji in prodaji originalnih izdelkov, ki izpolnjujejo visoke kakovostne standarde, ki jih zahteva Fiat Group, ter preprečevanju ponaredkov. Spletna trgovina ima povezave tudi na Fiatovo uradno spletno stran, do spletnih skupnosti, Fiatovih klubov ter do socialnih omrežij Facebook, Twitter and Friendfeed.