O-STA

Vulco razvaja svoje stranke z novimi nadomestnimi vozili Fiat 500

V Vulco servisih se lahko pohvalijo s svežo pridobitvijo. Podjetje Sava Tires jim je namreč 21. junija predalo petnajst novih lepotcev Fiat 500, ki bodo odslej nadomestna vozila na voljo vsem zvestim strankam Vulco servisov. Tako se bodo njihove stranke odslej lahko vozile z avtomobili italijanskega designa medtem, ko jim bodo Vulco strokovnjaki servisirali njihovo vozilo. Predaja ključev se je odvijala na Šmarjetni gori, kjer je potekal tradicionalni krst novih nadomestnih vozil, oblepljenih v Vulco barve.

Lanišek Tomaž, vodja prodaje potniške pnevmatike za Slovenijo, je ob tej priložnosti dejal: "Nudenje nadomestnih vozil predstavlja izjemno pomembno storitev Vulco servisov, saj le-ta omogočajo strankam ohranitev mobilnosti in prihranek časa, ki bi ga sicer izgubili zaradi čakanja na popravilo ali redni servis svojega vozila. V ponos mi je, da lahko ponudimo nadomestno vozilo kot je Fiat 500, novodobni naslednik legendarnega avtomobila iz petdesetih let, ki bo poleg uporabne funkcije nudil tudi nostalgično izkušnjo."

S sodelovanjem z Vulco servisi so zadovoljni tudi v Avtu Triglav, pravi Dušan Mikuž, pomočnik direktorja: "Veseli smo, da smo bili izbrani kot partner oziroma dobavitelj. Fiat 500 je zanesljivo, varno in okolju prijazno vozilo. Vsem uporabnikom želimo srečno vožnjo in veliko užitkov z nostalgijo."

Po uradni predaji so se povabljenci z novimi Vulco vozili odpeljali na prvo testno vožnjo po Ljubljani. V strnjeni koloni so tako podoživeli nostalgično evforijo italijanske ikone Fiata 500, ki navdušuje s svojo razposajenostjo, igrivostjo in optimizmom. Da živahno obarvana Vulco vozila pritegnejo pozornost smo se lahko prepričali tudi ob vožnji na Ljubljanski grad, kjer je ob kavici in sladkem prigrizku potekal zaključni del predaje.