O-STA

Vodilna rešitev za upravljanje s proizvodi zdaj na trgu jugovzhodne Evrope

Tribold in CRMT sta podpisala partnersko pogodbo predvsem kot odgovor na vse večje povpraševanje regijskih ponudnikov komunikacijskih storitev po rešitvah za upravljanje s proizvodi in storitvami. Tribold tako v sodelovanju s CRMT vstopa na trg jugovzhodne Evrope s svojim vodilnim proizvodom za Enterprise Product Management.

London, UK, November 17, 2009

Slavko Kastelic, direktor CRMT, je izjavil: " Z napredkom panoge ponudnikov komunikacijskih storitev (Communication Service Provider - CSP) v regiji ugotavljamo, da se ponudniki vedno bolj zavedajo, kako ključno je upravljanje s proizvodi in storitvami. Učinkovito upravljanje s proizvodi je nujno za doseganje in zadrževanje tržnega deleža ter za povečanje učinkov trženja, poslovanja, omrežja in financ. V tej luči je bila CRMTjeva odločitev za Tribold povsem logična; Tribold ima najboljše reference pri operaterjih z lastno infrastrukturo, njihov Tribold 3™ je zrel proizvod, še posebej pa, ker gre za vodilno podjetje na področju CSP, o čemer pričajo njihove aktivnosti pri postavljanju standardov TM Foruma in specificiranju procesov. Veselimo se sodelovanja s podjetjem, ki ne samo da ponuja vrhunsko rešitev, ampak tudi aktivno oblikuje področje upravljanja s proizvodi."

Simon Muderack, Tribold COO in ustanovitelj podjetja, dodaja: "Partnerstvo s CRMT, ki pozna lokalne trge, bo ponudnikom komunikacijskih storitev omogočilo dostop do prepoznano vodilne rešitve na področju upravljanja s proizvodi.

O Tribold

Tribold je v svetovnem merilu vodilni proizvajalec programske opreme za upravljanje s proizvodi (Enterprise Product Management - EPM), ki je bila razvita prav za potrebe ponudnikov komunikacijskih storitev (CSP). Proizvod Tribold 3™ je enovit nabor aplikacij EPM, ki CSP-jem omogoča, da svoje proizvode postavijo v središčno točko svojega poslovanja.proizvodov in storitev.

Tribold 3™ je zasnovan na centralnem katalogu proizvodov in storitev (CPC*) ter upravljanju življenskih ciklov proizvodov in storitev (PLM**).

Dramatično izboljšanje izkoristka pri upravljanju s proizvodi daje uporabnikom možnost, da zvečajo prihodke ob zmanjšanem času za trženje in ob nižjih stroških ter hkrati zvečajo kakovost procesov upravljanja s proizvodi in izboljšajo podporo proizvodom in povečajo inovativnost.

Tribold je zasebno podjetje s sedežem v Londonu in z več poslovalnicami v severni Ameriki in v Aziji.

Za več informacij obiščite www.tribold.com.

O CRMT

CRMT d.o.o. je vodilna svetovalna hiša specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM). Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo, vključno z izobraževanjem. Z organizacijo seminarjev s področja BI in kontrolinga zagotavljamo tudi pretok znanja, izkušenj in idej med poslovnimi in IT uporabniki. Prednost CRMT d.o.o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja in kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

Za dodatne informacije o podjetju CRMT obiščite spletni naslov www.crmt.si.

Kontakt:

CRMT d.o.o.
Andreja Gros
Marketing
andreja.gros@crmt.com