O-STA

Hilton Worldwide naznanil januarsko znižanje

Rezervirajte zdaj in po svetu prihranite pri nočitvah med vikendi skozi celo leto 2010

MCLEAN, Virginija, ZDA.--(BUSINESS WIRE)-- Medtem ko prodajalne zaključujejo praznične razprodaje, je Hilton Worldwide danes naznanil globalno januarsko znižanje cen. Gostje, ki bodo hotelske sobe rezervirali v januarju, lahko kadar koli skozi celo leto prihranijo do 50 odstotkov pri nočitvah med vikendi v sodelujočih hotelih po Evropi, na Bližnjem Vzhodu, v Afriki in v azijsko-pacifiški regiji. Do 33 odstotkov pa lahko gostje ob koncih tedna prihranijo v hotelih Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites in Homewood Suites širom Severne , Južne in Srednje Amerike, v Portoriku in na Karibskih otokih.

Januarsko znižanje lahko gostje izkoristijo z obiskom spletne strani www.hilton.com/sale in si z vnaprejšnjim plačilom med 1. in 31. januarjem 2010 zagotovijo znižane cene za petkove, sobotne in nedeljske nočitve v letu 2010. Posamezni hoteli ob tem nudijo tudi popust za četrtke. Rezervacije morajo biti opravljene vsaj tri dni vnaprej. Za dodatne podrobnosti o ponudbi in za rezervacije obiščite www.hilton.com/sale.

"Nabor znamk skupine Hilton Worldwide daje družinam in prijateljem razlog, da vse svoje pobege za konec tedna rezervirajo v januarju," pravi Jeff Diskin, podpredsednik podjetja Hilton Worldwide za marketing med strankami. "S to odlično možnostjo varčevanja pri potovanju vzpodbujamo člane, da čim pogosteje izkoristijo vikende za obisk družine in prijateljev ter raziskovanje bogastev sveta."

Gostom, ki so tudi člani kluba Hilton HHonors, se bodo za vse nočitve normalno prištevale točke in razdalje. Brezplačne nočitve lahko kadar koli in ne glede na zasedenost uveljavljate pri ponudnikih Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton in Hilton Grand Vacations.

O podjetju Hilton Worldwide

Hilton Worldwide je vodilno globalno nastanitveno podjetje, ki zajema različne elemente nastanitvenega sektorja - od luksuznih hotelov in letovišč, ki ponujajo velik nabor storitev, do apartmajev za podaljšano bivanje in hotelov srednjega cenovnega razreda. Hilton Worldwide že 90 let ponuja ljudem, ki potujejo poslovno ali ljubiteljsko, najboljšo nastanitev, storitve, udobje in cene. Podjetje je zavezano nadaljevanju svoje tradicije zagotavljanja izjemnih izkušenj gostom vseh svojih globalnih znamk. Blagovne znamke korporacije zajemajo več kot 3500 hotelov v 81 državah in vključujejo prestižne objekte, kot so Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton in Hilton Grand Vacations. Poleg tega podjetje upravlja z nagradnim programom svetovnega razreda Hilton HHonors.

Za nadaljnje informacije o podjetju obiščite spletno stran www.hiltonworldwide.com.

Pogoji delovanja:

Ob rezervaciji je potrebno poravnati celoten znesek, ki ni povraten ob preklicu. Ponudba je odvisna od prostih mest v sodelujočih hotelih ob vikendih. Rezervacije so med 1. in 31. januarjem 2010, znižane cene nočitev pa veljajo med 1. julijem in 26. decembrom 2010. Popusti so obračunani po najboljši dostopni ceni ali po ceni najboljše dostopne nočitve z zajtrkom (odvisno od znamke in lokacije), ki sta posebna cenovna tipa, odvisna od časa nakupa, sta nezavezujoča, nekvalificirana in ne vključujeta drugih popustov. Popusti v Amerikah se razlikujejo glede na znamko hotela: 33 % popust na ceno najboljše dostopne nočitve z zajtrkom v hotelih Hilton in Doubletree; 30 % popust na najboljšo dostopno ceno za Hilton Grand Vacations Hotels; 20 % popust na ceno najboljše dostopne nočitve z zajtrkom pri Hilton Garden Inn; 20 % popust na najboljšo dostopno ceno za Hampton Inn in Homewood Suites ter 15 % popust na najboljšo dostopno ceno pri Embassy Suites. Cene ne vključujejo davka, napitnin in naključnih terjatev. Ostale omejitve veljajo. Celoten seznam pogojev ponudbe je dostopen na www.hilton.com/sale.

Kontakt

Hilton Worldwide
Scott Carman, 703-883-5803
scott.carman@hilton.com

Vir: Hilton Worldwide

Izjavo za javnost si lahko v angleščini ogledate na:
http://www.businesswire.com/news/home/20100104005371/en