O-STA

Hilton Worldwide naznanil "Veliki pobeg"

10. maj 2010, 12:00 UTC

Gostje lahko ob rezervaciji Velikega pobega prihranijo do 30 odstotkov pri nočitvah v hotelih v 81 državah

MCLEAN, Virginia.--(BUSINESS WIRE)-- Hilton Worldwide je danes sprožil svojo najnovejšo globalno promocijsko akcijo "Veliki pobeg" (The Great Getaway). Gostje se lahko "izmuznejo" z do 30 odstotkov cenejšimi hotelskimi nočitvami med 28. majem in 6. septembrom 2010 ob rezervaciji preko spletne strani hhonors.com/thegreatgetaway. Znižane cene vključujejo vsakodnevni brezplačni zajtrk. Veriga Hilton Worldwide združuje znamke kot so Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels in Homewood Suites by Hilton.

Potniki, ki si želijo rezervirati najodličnejši oddih, lahko izbirajo med več kot 2800 hoteli v verigi povsod po svetu. Rezervacije morajo biti opravljene do 15. julija 2010 nakup pa vsaj sedem dni vnaprej s polnim plačilom ob rezervaciji. Popusti se med znamkami hotelov razlikujejo.

"Veliki pobeg našim gostom nudi, kar so iskali - odlično kupčijo pri popotniških nastanitvah," je povedal Jeff Diskin, podpredsednik podjetja Hilton Worldwide za globalni marketing za stranke. "Naše goste vzpodbujamo, da izkoristijo to priložnost za raziskovanje novih popotniških destinacij ali ponovni obisk starih, ob tem pa uživajo v gostiteljskih uslugah svetovnega razreda v naših hotelih po svetu."

Nabor hotelov in destinacij v akciji vključuje:

· Rome Cavalieri - posest s petimi zvezdicami, ki je del verige Waldorf Astoria Collection in jo obdaja šest hektarov bogatih sredozemskih vrtov, ponuja eleganten pogled na Rim.

· Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort - luksuzna obalna posest leži ob eni najmirnejših plaž Mehike in je bila nagrajena s prestižnimi štirimi diamanti organizacije AAA.

· Doubletree by Hilton San Juan, PR - moderni hotel z vsemi uslugami se nahaja v Condadu, priljubljenem predelu prestolnice Portorika, in nudi sproščeno udobje in gostoljubje, po katerem je mesto poznano.

· Hilton Garden Inn Sonoma County - posest, ki je le kratko vožnjo oddaljena od mnogih nagrajenih vinskih kleti severne Kalifornije, vključno z vinskim centrom Kendall-Jackson, je idealna za poslovne popotnike ali tiste na oddihu za konec tedna.

· Hampton Inn & Suites Williamsburg-Central - gostje se v hotelu Colonial Williamsburg v Virginiji vrnejo več kot 220 let v preteklost, v čas tik pred ameriško revolucijo, v Hamptonu pa lahko pričakujejo vsakovrstno udobje 21. stoletja.

· Homewood Suites by Hilton Tampa - Port Richey - hotel na Floridi ponuja prostoren studio, stanovanja z eno ali dvema spalnicama in polno opremljeno kuhinjo, gostje pa lahko na potovanje vzamejo tudi hišne ljubljenčke, saj je hotel prijazen do domačih živali.

Gostje, ki so tudi člani Hiltonovega kluba HHonors, bodo ob vseh nočitvah prejeli standardne točke in milje.

Za več informacij o akciji popustov Veliki pobeg in rezervacijah s prihrankom do 30 odstotkov pri nočitvah v hotelih znotraj verige Hilton Worldwide obiščite hhonors.com/thegreatgetaway.

O podjetju Hilton Worldwide

Hilton Worldwide je vodilno globalno nastanitveno podjetje, ki zajema različne elemente nastanitvenega sektorja - od luksuznih hotelov in letovišč, ki ponujajo velik nabor storitev, do apartmajev za podaljšano bivanje in hotelov srednjega cenovnega razreda. Hilton Worldwide že več kot 90 let ponuja ljudem, ki potujejo poslovno ali ljubiteljsko, najboljšo nastanitev, storitve, udobje in cene. Podjetje je zavezano nadaljevanju svoje tradicije zagotavljanja izjemnih izkušenj gostom vseh svojih globalnih znamk. Blagovne znamke korporacije zajemajo več kot 3500 hotelov v 81 državah in vključujejo prestižne objekte, kot so Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton in Hilton Grand Vacations. Poleg tega podjetje upravlja z nagradnim programom svetovnega razreda Hilton HHonors®.

Za nadaljnje informacije o podjetju obiščite spletno stran www.hiltonworldwide.com.

Pogoji delovanja:

Ponudba je odvisna od prostih mest v hotelih po svetu vključenih v akcijo. Rezervacije so možne med 10. majem in 15. julijem 2010, znižane cene nočitev pa veljajo med 28. majem in 6. septembrom 2010. Ob rezervaciji je potrebno poravnati celoten znesek, ki ni povraten ob preklicu. Rezervacije morajo biti opravljene vsaj sedem (7) dni pred prihodom. Pri hotelih Hilton Grand Vacations mora nastanitev vključevati vsaj tri (3) nočitve in ne velja za zajtrke. V sodelujočih hotelih Homewood Suites so potrebne tri (3) nočitve ob prihodu v četrtek in dve (2) nočitvi ob prihodu v sredo. Popusti se razlikujejo glede na znamko hotela. (Če pri hotelu ni navedeno drugače, 30 % v hotelih Doubletree, 25 % v hotelih Hilton, 20 % v hotelih Hampton, Homewood Suites, Hilton Grand Vacations, Hilton Garden Inn, Waldorf Astoria Hotels & Resorts in Conrad Hotels & Resorts). Popust velja na ceno najboljše dostopne nočitve z zajtrkom v hotelih Doubletree, Hilton in Hilton Garden Inn. Popust velja na najboljšo dostopno ceno za Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hampton, Homewood Suites in Hilton Grand Vacations. Ponudba ne velja za hotele Embassy Suites hotels, razen nekaterih hotelov (20 % na najboljšo dostopno ceno). Ostale omejitve veljajo. Vse podrobnosti so dostopne na hhonors.com/thegreatgetaway. Ponudba ni združljiva z ostalimi izbranimi ponudbami. Članstvo v Hiltonovem klubu HHonors™, nabiranje točk in milj ter uporaba točk so predmet Pogojev delovanja kluba HHonors.

Kontakt

Scott Carman
Hilton Worldwide
(703) 883-5803
scott.carman@hilton.com

Vir: Hilton Worldwide

To sporočilo si lahko ogledate v angleščini na spletni strani:
http://www.businesswire.com/news/home/20100510005471/en