O-STA

Hilton HHonors odpira največji družabni lov na zaklad na svetu z nagrado 500 brezplačnih nočitev

17. oktober, 2011 16:01 UTC

Hilton HHonors odpira največji družabni lov na zaklad na svetu z nagrado 500 brezplačnih nočitev

S tekmovanjem v petih mestih se začenja globalna tržna akcija Hitro do brezplačnih nočitev

MCLEAN, Virginia--(BUSINESS WIRE)-- Pet mest z vsega sveta. Pet dni. 500 zmagovalcev. Eden čudoviti pobeg. Da bi s svojo akcijo Hitro do brezplačnih nočitev (Fast Ways to Free Stays) pritegnil in navdušil goste z vsega sveta, je Hilton HHonors, program zvestobe podjetja Hilton Worldwide za 10 izbranih znamk hotelov, začel z največjim družabnim lovom na zaklad na svetu, v okviru katerega bo v petih dneh od 17. oktobra 2011 naprej podeljenih 500 brezplačnih hotelskih nočitev. Pri družabnem lovu na zaklad gre za svetovno promocijo, v okviru katere bodo imeli vsi člani Hilton HHonors možnost zaslužiti dvojne točke HHonors ali si priboriti brezplačne nočitve v hotelih od zdaj do 31. decembra 2011.

Namigi za dejavnosti in lokacije lova na zaklad se bodo začeli pojavljati na twitter računu Hilton HHonors (www.Twitter.com/HiltonHHonors) ter na Facebook strani (www.Facebook.com/HiltonHHonors). Člani HHonors in lovci na zaklad morajo slediti dogajanju na družabnih omrežjih ali se pridružiti kot oboževalci, da bi lahko odkrivali mesta, vključena v akcijo, in zahtevane naloge.

V vsakem mestu bo prvih 100 ljudi, ki bodo pravilno opravili dane naloge in našli ekipo Hilton HHonors, dobilo certifikat za brezplačno nočitev, ki ga bodo lahko unovčili v katerem koli objektu s portfelja znamk, vključno z Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels in Homewood Suites by Hilton.

"Člani, podporniki in oboževalci Hilton HHonors bodo imeli v petih mestih po svetu možnost sodelovati v posebnem dogodku, ki dokazuje, da gre pri Hilton HHonors za več kot le zbiranje točk - gre za izkušnje, ki jih delimo z ljudmi okrog nas," je dejal Jeff Diskin, višji podpredsednik z oddelka za globalno trženje pri Hilton Worldwide.

Družabnemu lovu na zaklad Hitro do brezplačnih nočitev se lahko pridružite prek Hilton HHonors na twitterju (www.Twitter.com/HiltonHHonors) ali facebooku (www.Facebook.com/HiltonHHonors).

Akcija Hitro do brezplačnih nočitev Hilton HHonors članom ponuja ali dvojne točke HHonors ali certifikat za brezplačno nočitev (brezplačna nočitev po štirih obiskih ali 10 nočitvah) za obisk hotela kadarkoli med 1. oktobrom in 31. decembrom 2011, z narejeno rezervacijo med 27. septembrom in 31. decembrom 2011.

Člani se lahko registrirajo za akcijo in si ogledajo natančne pogoje na spletni strani www.HHonors.com/FastWays. Bonusov v času trajanja akcije ni mogoče zamenjati. Število bonus točk in certifikatov za brezplačno nočitev, ki jih lahko posameznik prejme, ni omejeno. Za več informacij ali včlanitev v program Hilton HHonors, prosimo obiščite Hhonors.com.

O Hilton HHonors

Hilton HHonors, nagrajevani program za zveste goste izbranih znamk hotelov Hilton Worldwide, svojim 28 milijonom članom izkazuje čast tako, da jim omogoča spreminjanje zbranih točk v izkušnje, ki jih je vredno deliti. Poleg tega da lahko člani točke HHonors porabijo za brezplačno bivanje v hotelih, jih lahko uporabijo tudi za nakup enkratnih nagradnih izkušenj, blaga in paketov počitnic, jih namenijo za dobrodelne namene in še mnogo več. HHonors je tudi edini program za zveste goste, ki ponuja točke na milje in nima datumov, ki bi bili izvzeti iz ponudbe, ponudba pa velja za več kot 3,750 hotelov po svetu, vključno z Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2Suites by Hilton in Hilton Grand Vacations. Članstvo v HHonors je brezplačno, gosti pa se lahko včlanijo prek spleta na HiltonHHonors.com ali se povežejo s or Hilton HHonors na www.HHonorsGlobalMediaCenter.com.

O podjetju Hilton Worldwide

Hilton Worldwide je vodilno globalno nastanitveno podjetje, ki zajema različne elemente nastanitvenega sektorja - od luksuznih hotelov in letovišč, ki ponujajo velik nabor storitev, do apartmajev za podaljšano bivanje in hotelov srednjega cenovnega razreda. Hilton Worldwide že 93 let ponuja ljudem, ki potujejo poslovno ali ljubiteljsko, najboljšo nastanitev, storitve, udobje in cene. Podjetje je zavezano nadaljevanju svoje tradicije zagotavljanja izjemnih izkušenj gostom vseh svojih globalnih znamk. Blagovne znamke korporacije zajemajo več kot 3.750 hotelov in nepremičnin za časovni zakup s skupno 615.000 sobami v 85 državah in vključujejo Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton in Hilton Grand Vacations. Podjetje tudi upravlja program nagrajevanja gostov svetovnega razreda Hilton HHonors®. Za več podatkov o podjetju prosimo obiščite www.hiltonworldwide.com ali se povežite s Hilton Worldwide na www.hiltonworldwide.com/media.

Kontakt:

Hilton Worldwide
Scott Carman, 703-883-5803
scott.carman@hilton.com
www.HHonorsGlobalMediaCenter.com

Vir: Hilton HHonors

Sporočilo za javnost v angleščini si lahko ogledate na: http://www.businesswire.com/news/home/20111017006312/en