O-STA

Kristin Campbell se bo verigi Hilton Worldwide pridružila kot izvršna podpredsednica in glavna pravnica

25. maj 2011

MCLEAN, Virginia, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Veriga Hilton Worldwide je danes imenovala Kristin Campbell za izvršno podpredsednico in glavno pravnico. Mesto bo prevzela 27. junija, kot odgovorna za pravno ekipo podjetja pa bo odgovarjala Christopherju J. Nassetti, predsedniku in izvršnemu direktorju Hilton Worldwide.

Campbellova se bo podjetju Hilton Worldwide pridružila iz vodilnega podjetja na področju pisarniške opreme, Staples, Inc., kjer je delala kot podpredsednica, glavna pravnica in poslovna sekretarka. Preden se je leta 1993 pridružila podjetju Staples, je delala v dveh bostonskih odvetniških pisarnah: Goodwin Proctor in Rackemann, Sawyer & Brewster. Campbellova bo imela pisarno na sedežu Hilton Worldwide v McLeanu, Virginii, ZDA.

"Hilton Worldwide ima eno najboljših izvršnih ekip v industriji. S tem, ko se nam je pridružila še Kristin, pa smo postali še močnejši," je dejal Nassetta. "Njene izjemne reference so točno na ravni vodstva, ki ga potrebujemo, da bi dosegli naše cilje in postali najboljši ponudnik nastanitev. "

O Kristin Campbell

Kristin Campbell je pravnica že skoraj 25 let. Preden se je pridružila Hilton Worldwide je bila podpredsednica, glavna odvetnica in poslovna sekretarka podjetja Staples, Inc., kjer je bdela nad strateškimi odločitvami pravne ekipe podjetja po celem svetu, vključno s korporativnim upravljanjem in usklajevanjem s predpisi. Campbellova se je podjetju Staples pridružila leta 1993 kot pravnica na področju nepremičnin.

Preden se je pridružila podjetju Staples, je Campbellova delala pri odvetniški pisarni Goodwin Proctor iz Bostona, ZDA. Svojo kariero pa je začela kot odvetnica pri bostonski odvetniški pisarni Rackemann, Sawyer & Brewster.

Campbellova je članica uprave ameriške področne zveze poslovnih pravnikov Association of Corporate Counsel - Northeast Chapter, odvetniški zbornici Massachusetts Bar pa se je pridružila leta 1987. Kristin Campbell je tudi direktorica neprofitne organizacije za zaščito naravne in krajinske dediščine The Trustees of Reservation. Rodila se je v glavnem mestu ameriške zvezne države Utah, Salt Lake Cityju, diplomirala pa je na pravni fakulteti Cornell University Law School.

O podjetju Hilton Worldwide

Hilton Worldwide je vodilno globalno nastanitveno podjetje, ki zajema različne elemente nastanitvenega sektorja - od luksuznih hotelov in letovišč, ki ponujajo velik nabor storitev, do apartmajev za podaljšano bivanje in hotelov srednjega cenovnega razreda. Hilton Worldwide že 92 let ponuja ljudem, ki potujejo poslovno ali zasebno, najboljšo nastanitev, storitve, udobje in cene. Podjetje je zavezano k nadaljevanju svoje tradicije zagotavljanja izjemnih izkušenj gostom vseh svojih globalnih znamk. Blagovne znamke korporacije zajemajo več kot 3700 hotelov in 610.000 sob v 82 državah in vključujejo prestižne verige, kot so Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton in Hilton Grand Vacations. Poleg tega podjetje upravlja z nagradnim programom svetovnega razreda Hilton HHonors®.

Za dodatne informacije o podjetju obiščite spletno stran www.hiltonworldwide.com.

Fotografije in ostale multimedijske vsebine so dosegljive na: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6736693&lang=en

Kontakti

Hilton Worldwide

Aaron Radelet, (703) 883-5804

aaron.radelet@hilton.com

Vir: Hilton Worldwide