O-STA

Netezza je predstavila namensko analitično napravo za trgovska podjetja

Netezza Corporation (NYSE: NZ), je vodilni proizvajalec namenskih naprav za podatkovna skladišča in analitične naprave (data warehouse and analytic appliances), je predstavil Netezza® Retail Analytic Appliance™ (RAA) - namensko analitično napravo za trgovska podjetja, katere ključne prednosti so:

  • Pred konfigurirana in integrirana rešitev.
  • Vsebuje vse komponente za izjemno zmogljive analize.
  • Racionalizacija zalog in zmanjševanje prevelikih zalog.
  • Proaktivno napovedovanje in zmanjševanje pomanjkanja blaga.
  • Analiza in opozarjanje na zaležane zaloge in s tem dvigovanja dobička.
  • Možnost CRM analiz in napovedovanja prodaje brez programov lojalnosti.

"Netezza RAA nam omogoča sprejemanje bolj uspešnih odločitev pri upravljanju našega upravljanja blaga" je izjavil Dennis Hernreich, COO in CFO podjetja Casual Male Retail Group. "Uporaba Playbooks z vgrajeno najboljšo prakso nam je omogočila boljše obvladovanje lokaliziranih asortimanov in sezonskih zalog"

Analiza nakupnih košaric in razumevanje dobičkononosti in zalog lahko trgovci, ki nimajo programov lojalnosti za sprejemanje odločitev uporabljajo enake principe kot tisti, ki take programe imajo. Netezza RAA ima vgrajenih preko 1.200 mer in množico poročil s ključnimi kazalniki uspeha, ki so neposredno vezani na poslovne procese v trgovskih organizacijah.

CRMT je regijski distributer in partner za implementacijo Netezza produktov. Vprašanja naslovite na info@crmt.com ali obiščite: www.netezza.com za dodatne informacije.