O-STA

CRMT z novim vodstvom na pot nadaljnje hitre poslovne rasti

Podjetje CRMT, ki razvija informacijske rešitve za poslovno odločanje v TOP 100 slovenskih podjetjih, je v skladu s poslovno strategijo izvedlo profesionalizacijo najvišjega vodstva, tekom leta pa bo sledila še profesionalizacija prodajne službe.

LJUBLJANA, 15. 2. 2010 - Podjetje CRMT d.o.o., vodilni slovenski ponudnik informacijskih rešitev za poslovno odločanje, je v skladu s poslovno strategijo izvedlo zamenjavo vodstva na najvišji ravni. Položaj generalnega direktorja je zasedel Slavko Despotović, ki se je pred tem potrdil kot direktor v podjetjih Actual IT, Hemes Plus in drugih. Slavko Kastelic, dosedanji direktor in eden od ustanoviteljev podjetja pa bo ostal v podjetju kot strokovni sodelavec na področju razvoja, trženja in prodaje.

Zamenjava vodstva je del širše reorganizacije, s katero želijo v podjetju zagotoviti visoko usposobljene kadre na vseh področjih poslovnih operacij. "CRMT se je po dobrih štirih letih uspešnega poslovanja in utrditve na vodilnem položaju pri razvoju informacijskih rešitev poslovnega odločanja iz podjetniške ideje prelevilo v zrelo podjetje," je povedal Slavko Despotović, novi generalni direktor podjetja CRMT, in poudaril, da mora takšna organizacija v skladu z načrti v nadaljnji rasti obvladovati ključne kompetence, kar vključuje tudi profesionalizacijo vodenja.

"Sodobno in hitrorastoče podjetje, kot je CRMT, potrebuje najbolj usposobljene kadre na vseh področjih poslovanja. Doslej je zadostovalo, da je vodenje izvajala lastniška struktura, vendar današnji obseg poslovanja in načrti glede rasti narekujejo, da se strokovnjaki, ki smo ustanovili podjetje, povsem usmerimo k svojim osnovnim kompetencam," je povedal Slavko Kastelic, soustanovitelj in dosedanji direktor družbe. Kastelic se bo poleg razvoja poslovanja in trženjskih strategij posvetil evalvaciji novih programskih rešitev, delu s ključnimi strankami ter sodelovanju pri zahtevnih prodajnih projektih.

V CRMT, kjer trenutno deluje 31 vrhunskih strokovnjakov, so v letu 2009 dosegli pričakovano poslovno uspešnost, pri čemer načrtuje nadaljevanje rasti poslovanja tudi v letu 2010. V tem letu bodo okrepili delovanje na hrvaškem tržišču ter pripravili temelje za nadaljnjo širitev na trge v regiji.

V skladu z obvladovanjem kompetenc bodo v letošnjem letu profesionalizirali tudi prodajni oddelek. Tako bodo še v letošnjem letu s kadrovskimi okrepitvami na področju prodaje povečali število zaposlenih za od 10 do 15 odstotkov.

Več informacij o podjetju CRMT dobite na spletni strani www.crmt.si.

Na kratko o podjetju CRMT

CRMT d.o.o. je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov načrtovanja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM). Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga - od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d.o.o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja in kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.