O-STA

Obiskovalci letošnje Planice gotovino lahko dvignete na samem prireditvenem prostoru

Prva postavitev mobilnega bankomata na prizorišču športnega dogodka v Sloveniji

Če se ta konec tedna odpravljate v Planico, vam ni treba v naprej napolniti denarnice. Prireditveni prostor svetovnega pokala v Planici je namreč opremljen z bankomatom Gorenjske banke. Gre za prvo postavitev mobilnega bankomata na prizorišču športnega dogodka v Sloveniji.

Obiskovalcem letošnje prireditve v Planici, organizatorji jih pričakujejo prek 60 tisoč, letos ni več potrebno skrbeti za to, da gredo od doma s polnimi denarnicami. Gotovino bodo namreč lahko dvignili na mobilnem bankomatu, ki ga je v neposredni bližini brunarice oziroma prodajnih stojnic za čas trajanja planiške prireditve namestila Gorenjska banka.

Bankomat je varen in z gotovino dobro založen, uporablja pa se ga enako kot vse druge bankomate, ki smo jih uporabniki že dobro vajeni. Tudi dvig gotovine je, tako kot sicer, za komitente Gorenjske banke brezplačen.

Pojavljanje mobilnih bankomatov na sejmih, športnih ter glasbenih dogodkih v tujini ni novost, v Sloveniji pa je to prvi takšen realizirani projekt. Pri Gorenjski banki ocenjujejo, da je potencial, tudi promocijski, mobilnega bankomata precejšen, saj omogoča smiselno in dobrodošlo prisotnost banke na vseh večjih priredvitvah, predvsem pa je uporaben na vseh tistih lokacijah, ki so nadpovprečno dobro obiskane samo občasno ali ob določenih sezonah.

Dodatne informacije: Peter Kavčič, Sektor poslov z občani, tel.: 04 208 4251