O-STA

Poslovalnica Gorenjske banke odslej tudi na Grencu v Škofji Loki

GORENJSKA BANKA TUDI NA GRENCU

Kranj, 22. marca - V sklopu novega Merkurjevega trgovskega centra na Grencu v Škofji Loki, ki s poslovanjem začenja v sredo 24. marca, bo novo poslovalnico odprla tudi Gorenjska banka. Namenjena bo predvsem domačinom iz Škofje Loke in okolice, seveda pa tudi obiskovalcem in gostom novega centra. Opremljena je tudi s sodobnim bankomatom.

Nova poslovalnica Gorenjske banke na Grencu 54, ki bo med tednom odprta cel dan, brez vmesnih prekinitev, sicer predstavlja 29. v poslovni mreži Gorenjske banke oziroma njeno peto poslovalnico v Škofji Loki. Strankam bo na priročni lokaciji z brezplačnim parkiriščem zagotovljen celovit in kakovosten bančni servis.

"Prepričani smo, da se bomo z bančnim servisom kar najbolj približali potrebam strank, ki jim obiska bančne poslovalnice ne bo več potrebno posebej načrtovati. Pri nas se bodo lahko oglasili po službi oziroma po nakupih ali drugih dnevnih opravkih, saj bomo med tednom odprti cel dan, od 8.00 pa do 19.00 ure, ob sobotah pa od 8.00 do 12.30", pravi Jurij Krvina, vodja škofjeloške poslovne enote Gorenjske banke, ki je prepričan, da bo nova poslovalnica s priročnim, praktičnim in kakovostnim bančnim servisom uspela uresničiti ambicije, ki so botrovale njenemu odprtju.

Prvi komitenti nove poslovalnice na Grencu bodo nagrajeni tudi z brezplačnim dostopom do e-banke, plačilno kartico MasterCard, ki jo bodo dobili brez letne članarine, brezplačno uporabo SMS-storitev za eno leto ter s praktičnim darilcem ob prvem obisku.

Dodatne informacije: Jurij Krvina, vodja PE Škofja Loka, tel. 04/512 40 86