O-STA

Tagetik osvojil Adriatik regijo

CRMT d.o.o. je distributer za Tagetik v JV Evropi


Lucca (Italija), 1. april 2010 - Tagetik, vodilni svetovni ponudnik programskih rešitev za upravljanje poslovanja, finančno upravljanje in poslovno inteligenco, je 29.marca napovedal partnerstvo s podjetjem CRMT d.o.o., ki potrjuje zavezanost podjetja k mednarodni strategiji širitve.

Novega partnerja s sedežem podjetja v Ljubljani vodi direktor Slavko Despotović, ki ima več kot petindvajset let izkušenj z vodenjem vodilnih IT podjetij in podjetji, ki se ukvarjajo s programsko opremo, kot so Hermes Plus (danes del S&T) in Actual IT. Poročal bo direktno Manuelu Vellutiniju, ki je odgovoren za trge v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji, in Črni gori. Adriatic regija zajema več kot 20 milijonov prebivalcev in je hitro rastoči trg (hitrejši od povprečja) z velikim povpraševanjem po poslovnih rešitev za upravljanje zmogljivosti, ki lahko podjetjem omogočajo učinkovitejše poslovanje, kar lahko povzroči večjo konkurenčnost na evropskem in svetovnem trgu.

"CRMT je vodilna svetovalna hiša za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja, sistemov planiranja, poslovne intelligence, podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč, integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov," je povedal Slavko Despotović, generalni direktor podjetja CRMT. "Podjetje zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, ter dolgoročno podporo in usposabljanje. Konkurenčna prednost podjetja CRMT izhaja iz širokega in poglobljenega znanja in kompetenc naših strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu "je še dodal. "Skupna je tudi vizija podjetij CRMT in Tagetik, saj tudi sami strmimo k poenostavitvi zapletenih poslovnih procesov in uspehu naših strank, ter izkoriščanju stabilnosti in bogate funkcionalnosti zelo zmogljive Tagetik 3.0 programske opreme pri upravljanju poslovanja in financ v podjetjih."

"Tri leta po tem, ko smo se razširili na mednarodni trg, Tagetik, kot vodilni ponudnik programske opreme za planiranje, budžetiranje in konsolidacijo zdaj posluje v 13 državah (vključno na ameriškem trgu) " navaja Manuel Vellutini, glavni izvršni direktor v Tagetiku. "Ko smo želeli še povečati našo prisotnost na evropskem trgu, smo se odločili za partnersko sodelovanje s podjetjem CRMT, ki ima zavidljivo zgodovino uspešnih strank, tudi zaradi njihove sposobnosti za dobavo rešitev v predvidenih rokih in znotraj proračuna. Programska rešitev Tagetik 3.0, se želi na trgu pozicionirati kot rešitev, ki se lahko brez težav prilagodi različnim potrebam znotraj panoge in/ali posebnim zahtevam določene regije."

O podjetju Tagetik

Tagetik zagotavlja enotno programsko rešitev za podporo upravljanje poslovanja (CPM) in finančno upravljanje in jo razširja s poslovno Inteligenco (Business Intelligence), skupinskim delom in komunikacijo. Rešitev Tagetik 3.0 ustvarja vrednost za stranke stranke z enostavnostjo s katero obvladuje zapletene poslovne procese za finančne direktorje (CFO) in direktorje informatike (CIO): priprava planov in proračunov, napovedovanje poslovanja, konsolidacijo in poročanje, finančno upravljanje, strategije upravljanja, model donosnosti, analiza obratnih sredstev in skladnost/zahteve panoge. Tagetik 3.0 je rešitev za prenos strategije v operativo, upravljanje in nadzor nad splošno učinkovitostjo določene poslovne transakcije in izboljšuje odločanje v celotni organizaciji, medtem ko doseže hitrejši ROI in nižje skupne stroške lastništva (TCO).

Za več informacij o podjetju Tagetik obiščite: www.tagetik.com.

O podjetju CRMT

CRMT d.o.o. je vodilna svetovalna hiša specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM). Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d.o.o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja in kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

Za več informacij o podjetju CRMT obiščite: www.crmt.com.