O-STA

MERKUR v Vižmarjih ponovno odpira vrata

V petek, 9. aprila, Merkur v Vižmarjih ob 8:00 ponovno odpira največji ljubljanski trgovski center. Na skupaj 24.000 m2 vseh pokritih površin v treh etažah bodo kupci na enem mestu našli najširšo ponudbo kakovostnih izdelkov za dom, vrt in delavnico.

Na osnovi odločitve ministrstva za okolje in prostor, da zavrnitev izdaje uporabnega dovoljenja za Merkurjev trgovski center v Vižmarjih ni bila upravičena, je upravna enota 26. marca izdala uporabno dovoljenje za center, ki je sicer že ves čas tehnično povsem brezhiben. Sledili so uspešno opravljeni zahtevni postopki za ponovno polnjenje pol leta zaprtega centra, saj je v taki trgovini za do 100 tovornjakov različnih izdelkov.

Posebne otvoritve ne bo, saj smo imeli pravi otvoritveni dogodek že 24. septembra 2009. Smo pa za vse kupce pripravili dva dneva res ugodnih nakupov, saj bo v Vižmarjih 9. in 10. aprila potekala akcija Izberi svoj popust z od najmanj 5 pa vse do 90 % cenejšimi nakupi vseh izdelkov.

V pritličju sodobnega centra na Celovški cesti 479 v Ljubljani se nahaja MERKURMOJSTER z izdelki za domače mojstre, podjetnike in obrtnike, v prvem nadstropju pa MERKURDOM z izdelki za opremo doma, prijetnejše preživljanje prostega časa in urejanje vrta. V kleti je velika garaža z 259 parkirnimi mesti, zunaj pa je ob centru še 113 parkirnih mest. Investicija v nov center, za katerega je bilo zemljišče kupljeno že pred dobrim desetletjem, znaša 20 milijonov evrov. Center bo odprt vsak dan od ponedeljka do sobote od 8:00 do 20:00.

Več informacij: Rok Istenič, predstavnik za odnose z javnostmi, e-mail: rok.istenic@merkur.si