O-STA

Slovensko znanje v skladiščih po vsej Evropi

Podjetje Aldata Solution S.A. je predstavilo nove izboljšave svojega informacijskega sistema za nadzor skladišč (Warehouse Management System), imenovanega G.O.L.D. Stock, pri njegovem razvoju in implementacijah pa sodeluje tudi podjetje Aster, eden izmed vodilnih ponudnikov programske opreme za uporabo v skladiščih in na področju logistike. V preteklih mesecih je podjetje Aldata za implementacijo paketa G.O.L.D. Stock podpisalo številne nove pogodbe.

Aster s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju informacijskih rešitev za uporabo v skladiščih že več let sodeluje s podjetjem Aldata Solution S.A. Aldata Solution S.A. tako v okviru svoje ponudbe ponuja izdelek G.O.L.D. Stock, ki ga podjetje Aster implementira in dopolnjuje s svojimi rešitvami za nadzor in vizualne predstavitve skladišč. Rešitev G.O.L.D. Stock uporabljajo številna svetovno znana podjetja, med katerimi so tudi Bosch, Toshiba, Colgate Palmolive, Panasonic in Osram.

Stranke se za programski paket G.O.L.D. Stock odločajo predvsem zaradi njegove prilagodljivosti, saj je zaradi številnih možnosti uporaben na raznovrstnih področjih uporabe. Poleg nadzora nad zalogami v skladišču in vpogleda v pretok skladiščenih izdelkov je mogoče namestiti tudi dodatne module, ki omogočajo natančno tridimenzionalno grafično predstavitev skladišča, to pa olajša določanje prostega prostora.

V preteklih tednih se je za implementacijo programskega paketa G.O.L.D. Stock odločilo kar nekaj novih strank, med katerimi so tudi Stock Express, Haldex, SNTC in System U Nord Quest. Poleg rešitve G.O.L.D. V-Stock, ki je namenjena vizualni predstavitvi skladišč, Aster za podjetje Aldata implementira tudi rešitvi G.O.L.D. Radio in G.O.L.D. Pick, ki omogočata pokrivanje vseh operacij v skladišču v realnem času in nadzorovanje komisionirnega prostora v skladišču. Na ta način lahko podjetja učinkovito in z nizkimi stroški upravljajo s svojimi skladišči.

Podjetje Aster že od leta 1989 razvija za domače in tuje naročnike programsko opremo ter nudi celostno aplikativno, sistemsko in omrežno podporo uporabnikom. Bogat nabor lastne programske opreme in podpornih storitev za poslovno rabo zajema podporo trgovinskega, finančnega, skladiščnega poslovanja in logistike ter bančnega in borznega poslovanja. Aster izdeluje tudi geografske informacijske sisteme, in podatkovna skladišča. Vse programske in storitvene rešitve podjetja Aster so zasnovane na svetovnih standardih in so bile uspešno implementirane v večih podjetjih tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Razvojno in strateško partnerstvo s svetovno znanimi podjetji, kot so SGI, Compaq, Oracle, Aldata, omogoča vključevanje najnovejše in vrhunske tehnologije v izdelke in storitve podjetja Aster.