O-STA

MicroStrategy: In-memory tehnologija bistveno izboljšuje zmogljivost BI aplikacij

Microstrategy, vodilni proizvajalec programske opreme za poslovno inteligenco (BI), je objavil, da nova in-memory tehnologija bistveno izboljšuje zmogljivost BI aplikacij tudi v najbolj zahtevnih okoljih.

In-memory tehnologija zagotavlja podporo vse večjim zahtevam uporabnikov BI, vse večji količini podatkov in vse večjemu številu uporbnikov. Primeri kjer je in-memory tehnologija vključena so: Mobilne aplikacije kot je na primer podpora tisočem trgovin z oblačili v trgovski verigi, ki dostopajo do prodajnih informacij preko pametnih telefonov; Nadzorne plošče kot je na primer izvajalec zdravstvenih storitev, ki generira 30.000 personaliziranih nadzornih plošč v eni uri in jih razpošlje po elektronski pošti do lekarn ali extranet omrežja kot na primer proizvodno podjetje, ki MicroStrategy In-memory tehnologijo uporabljajo za podporo široke mreže dobaviteljev in proizvajalcev, ki preko nadzornih plošč zagotavljajo pravočasno dobavo materiala in izdelkov.

Najnovejša verzija MicroStrategy 9 Release 2 ima močno izboljšane lastnosti za doseganje hitrejših BI analiz: 3x večjo kompresijo podatkov; 10% hitrejše nalganje podatkov in do 4x hitrejše analize. Vse novosti zagotavljajo uporabnikom odzive do 3 sekund in izvajanje do 145.000 poizvedb na uro.

Več: http://www.microstrategy.com/news/pr_system/press_release.asp?ctry=167&id=2039

O podjetju MicroStrategy

MicroStrategy že od leta 1989 pomaga podjetjem pri sprejemanju boljših odločitev s pomočjo boljših vpogledov v podatke podjetja. MicroStrategy BI platforma ponuja zaokroženo rešitev za sisteme poslovne inteligence in zadovoljuje najzahtevnejše potrebe uporabnikov pri poizvedbah, poročanju in naprednih analizah podatkov. Vpogledi so omogočeni tako z delovnega mesta kot z napravami, ki omogočajo oddaljen dostop in po mnenju tisočev zadovoljnih uporabnikov in stotin IT partnerjev MicroStrategy ponuja najmočnejšo in najpopolnejšo rešitev na področju poslovne inteligence. Za dodatne informacije o podjetju MicroStrategy obiščite spletni naslov: www.microstrategy.eu.

O podjetju CRMT

CRMT d.o.o. je vodilna svetovalna hiša specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM). Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d.o.o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja in kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna. Za dodatne informacije o podjetju CRMT obiščite spletni naslov: www

CRMT d.o.o. je distributer programske opreme Microstrategy za Adriatic področje. Za dodatne informacije nam pišite na: info@crmt.com ali pa obiščite domačo stran podjetja Microstrategy.