O-STA

Predpremiera Alfe Romeo Giulietta

Avto Triglav, zastopnik in distributer vozil Fiat, Lancia in Alfa Romeo bo predpremierno prikazal Alfa Romeo Giulietto na 5. fešti Alfa Romeo, prireditvi, ki združuje ljubitelje te blagovne znamke.

Giulietta bo gotovo sprejeta z izjemnim zanimanjem ne le zaradi naklonjenosti udeležencev tej blagovni znamki, ampak tudi zato, ker gre za najnovejši model iz družine Alfa Romeo, ki je bil predstavljen šele letos na Mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi in je prodaja v Italiji, kot prvi državi, šele stekla. Na predpremiero se Giulietta odpravlja z izjemno dobro popotnico prvih vtisov slovenskih novinarjev iz mednarodne predstavitve in s pravkar doseženim izjemnim rezultatom petih zvezdic na zaostrenih testiranjih Euro NCAPA.

Vsem, ki bi se želeli pridružiti 5. fešti Alfa Romeo, ki bo potekala v organizaciji kluba Kraški gadi, kluba lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo, v nedeljo, 13. junija v Gorjanskem na Krasu, se obeta dan poln doživetij.

Poleg Giuliette se bodo predstavile tudi nekatere legende: Alfa Montreal, GT Junior, Giulietta Spider, Giulia SS.....Potekala bo razstava dirkalnikov Alfa Romeo, predstavila se bo tudi lepotica Alfa Romeo 8C. Osemdeset kilometrski trasi po Krasu in Primorju se bo pridružil tudi drugo uvrščeni na najlepši dirki na svetu MILE MIGLIA g. LUCIANO VIARO http://www.lucianoviaro.com/ .

Prireditev se bo pričela ob 9. uri, ob 10. uri se bo nadaljevala s turistično vožnjo po Primorski, ob 15. uri pa se bo začel zabavni program. Pričakuje se blizu 200 vozil Alfa Romeo. Torej vsi, ki si želite predpremierno ogledati Giulietto, vabljeni v Gorjansko.