O-STA

Fiat Panda Cult in Grande Punto Actual: VELIKO za MALO denarja

Fiat Panda, ki letos praznuje 30. letnico, je v vsakem pogledu več kot le mestno vozilo, je pravi kultni avto. Panda je skozi leta postala že skoraj blagovna znamka, z močnim čustvenim nabojem, ki je osvojila italijanske in evropske voznike. S 6 milijoni registriranih vozil je daleč najbolj prodajani mestni model. Z rahlimi prenovami ter posodobitvami je Pandi uspelo ostati v koraku s časom tako glede funkcionalnosti, kot tudi pri razmerju med kakovostjo in ceno. PANDA CULT 1.1 8V je na voljo po izjemni ceni 6.990 EUR, na seznamu opreme pa je klimatska naprava, ABS z EBD, dve varnostni blazini, električni servoojačevalnik volana Dualdrive™, električni pomik prednjih stekel, nastavljivi volan, odbijači v barvi karoserije,...

Fiat Grande Punto je avtomobil, ki mu beseda "velik" v imenu resnično ustreza, saj ponuja: veliko udobja, prostornosti, varnosti, zanesljivosti, dinamičnosti ter res veliko opreme. FIAT GRANDE PUNTO ACTUAL 1.2 8V (3 vrata) ima na svojem "velikem" seznamu serijske opreme tudi: ABS z EBD, klimatsko napravo, 4 varnostne blazine, električni servoojačevalnik volana Dualdrive™, električni pomik prednjih stekel in električno blokado vrat, električno nastavljiva vzvratna ogledala, potovalni računalnik, deljivo in zložljivo zadnjo klop, centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem, po višini nastavljiv voznikov sedež, po višini in globini nastavljiv volan,... in vse to ponuja že za 7.990 EUR.

Fiat Grande Punto Actual in Panda Cult torej ponujata veliko za malo denarja.

Med prednostmi Fiatovih vozil nista le ugodna cena ter bogata serijska oprema, temveč tudi nizki stroški vzdrževanja. Poleg tega so Fiatova vozila tudi zanesljiva, varna in okolju prijazna. Fiat je namreč že tretje leto zapored znamka z najnižjo povprečno vrednostjo izpustov CO2.

Podrobnejše informacije najdete na www.fiat.si.