O-STA

Zavarovalnica Maribor tudi uradno odprla vrata novega škodnega centra v Ljubljani

Ljubljana, 16. junij 2010 - Zavarovalnica Maribor je danes ob 11. uri slovesno otvorila nov škodni center v Ljubljani. En milijon evrov vredno investicijo sta namenu predala Drago Cotar, predsednik uprave Zavarovalnice Maribor, in Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana.

FOTOGRAFIJA: gospod Zoran Janković in gospod Drago Cotar ob slavnostnem prerezu traku

"Nova pridobitev, ki se razprostira na več kot 1200 kvadratnih metrih površin, zaposlenim in poslovnim partnerjem prinaša udobno delovno okolje, strankam pa hitrejše reševanje škodnih zahtevkov, je povedal gospod Drago Cotar, predsednik uprave Zavarovalnice Maribor.

Velikost notranjih prostorov, ki se nahajajo na naslovu Cesta v Mestni log 69, je 520 kvadratnih metrov. Zavarovancem je v sodobno opremljenih prostorih na voljo 13 izkušenih cenilcev škode, hitra cenitev avtomobilskih škod in napotitev k pogodbenemu izvajalcu Zavarovalnice Maribor. Ocenjena vrednost investicije novega škodnega centra znaša skoraj milijon evrov.

Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana, je izrekel dobrodošlico, hkrati pa poudaril, da "naj ta škodni center obišče čim manj ljudi.".

Začetek investicije sega v leto 2009, načrte je pripravil Demšar arhitekti, izvajalci del pa so bili Givo iz Ljubljane. Gre za največji škodni center ZM v Sloveniji, ki zaseda drugo mesto med vsemi zavarovalnicami in za letos napoveduje dobiček v višini 7,8 milijonov evrov.

Več informacij:

Služba za odnose z javnostmi Zavarovalnice Maribor

Telefon: (0)2 2332 387

pr@zav-mb.si