O-STA

Upravljanje ciljev poslovanja je skupinsko delo - Tagetik uporabniška konferenca 2010

Dvo-dnevni mednarodni dogodek, kjer bo vodilna tema povezovanje poslovne inteligence in upravljanja učinkovitosti poslovanja v celovit sistem, ki podpira sodelovanje vseh uporabnikov (Collaborative Performance Management).

Lucca (Italija), 30. junij 2010 - Tagetik, svetovni ponudnik programskih rešitev za podporo upravljanju učinkovitosti poslovanja (CPM) in finančnem upravljanju, ki jih razširja s poslovno Inteligenco (Business Intelligence), skupinskim delom in komunikacijo, je danes napovedal 4. Konferenco uporabnikov rešitve Tagetik, ki bo potekala od 23. do 24. septembra 2010 v Lucci (Italija). (http://www.tagetik.com/user-conference-2010). Na letnem dogodku, kjer se bo zbrala množica strank iz vsega sveta, analitiki, partnerji, panožni strokovnjaki in predstavniki podjetja Tagetik, bodo predstavljeni zadnji, najbolj vroči trendi na trgu in vse večja potreba po vključitvi "collaborative" tehnologij v procese upravljanja poslovanja (Performance Management) in poslovne inteligence (Business Intelligence).

Danes je v večini podjetij težko dobite vse ključne nosilce odločanja na enem mestu. Kot rezultat tega, podjetja zgolj spremljajo poslovne rezultate namesto da bi jih upravljala. To je razlog, zakaj bi podjetja morala iskati take rešitve, ki v procese resnično vključujejo celotno organizacijo s spodbujanjem sodelovanja med delovnimi skupinami, karustvarja skupno razumevanje zastavljenih ciljev, jasno komunikacijo in izboljšanje operativnega in strateškega odločanja. "V podjetju Tagetik smo zadnjih 20 let tesno sodelovali z direktorji financ (CFO) in informatike (CIO)," pojasnjuje Manuel Vellutini, COO v podjetju Tagetik. "Ker se zavedamo njihovih poslovnih problemov, znamo prisluhniti njihovim spreminjajočim se potrebam. Zato smo našo skupno vizijo: močno sodelovanje med poslovno inteligenco (BI) in upravljanjem učinkovitosti poslovanja (PM) združili v enotno platformo, ki združuje finančne in operativne procese z naprednimi funkcijami poslovnega sodelovanja."

Rešitve za upravljanje učinkovitosti poslovanja (Performance Management) se razširjajo tudi na "sodelovanje pri odločanju" (Collaborative Decision-Making). To je nov izziv predvsem za kompleksne organizacije, ki želijo upravljati poslovanje bolj učinkovito, stremijo k temu, da bi bile poslovne informacije dostopne vsakomur, želijo izvajati strategijo podjetja bolj učinkovito in izboljšati kakovost sprejemanja odločitev. Tagetik, v sodelovanju s številnimi strokovnjaki - vključno z Microsoftom, Gartnerjem, KPMG, AgeConsulting, Altea, Excent, Sysdata Italia, ANDAF -, bodo na konferenci razpravljali o tem, kako CPM "Collaborative" Performance Management uvesti in kakšne prednosti prinaša.

Udeležencem, ki jih je bilo na lansko leto na konferenci več kot 300, bo letos predavala tudi Rita Sallam, direktorica raziskav pri Gartnerju, ki bo razložila, kako izboljšati kakovost in preglednost strateškega in operativnega planiranja in napovedovanja poslovanja z orodji (Collaborative Decision-Making) in Evan Rosen, mednarodno priznan strateg za sodelovanje in komunikacijo, ki bo predstavil svojo knjigo "The Culture of Collaboration", ki je prejela zlato medaljo leta 2008 v okviru Aksiom Business Book Awards. Na konferenci pa bo potekala tudi okrogla miza z naslovom " The Rise of Collaboration in Managing Business Performance", kjer bodo stokovnjaki razpravljali o svojih stališčih in izkušnjah s področja CPM.

Za zaključek pa mreženje s partijo golfa

Za neformalni zaključek konference bo poskrbljeno 25. septembra na 1. Tagetik Golf pokalu. Posebni gost bo zelo znani Matteo Manassero, ki je s sedemnajstimi leti, eden najbolj obetavnih mladih Italjanskih profesionalnih igralcev (http://www.tagetik.com/user-conference-2010/tagetik-golf-cup) . "Mnogi menedžerji po svetu strastno igrajo golf, zato smo se odločili, da organiziramo to tekmovanje kot neformalni zaključek konference. Ta turnir je odlična priložnost za uporabnike orodja Tagetik, partnerje in zaposlene, da se odpočijejo in napolnjo baterije po dveh dneh intenzivnega dela, "zaključuje Vellutini.

Več informacij o konferenci: http://www.tagetik.com/user-conference-2010

O podjetju Tagetik
Tagetik zagotavlja enotno programsko rešitev za podporo upravljanje poslovanja (CPM) in finančno upravljanje in jo razširja s poslovno Inteligenco (Business Intelligence), skupinskim delom in komunikacijo. Rešitev Tagetik 3.0 ustvarja vrednost za stranke stranke z enostavnostjo s katero obvladuje zapletene poslovne procese za finančne direktorje (CFO) in direktorje informatike (CIO): priprava planov in proračunov, napovedovanje poslovanja, konsolidacijo in poročanje, finančno upravljanje, strategije upravljanja, model donosnosti, analiza obratnih sredstev in skladnost/zahteve panoge. Tagetik 3.0 je rešitev za prenos strategije v operativo, upravljanje in nadzor nad splošno učinkovitostjo določene poslovne transakcije in izboljšuje odločanje v celotni organizaciji, medtem ko doseže hitrejši ROI in nižje skupne stroške lastništva (TCO). Za dodatne informacije o podjetju Tagetik obiščite spletni naslov: www.tagetik.com.

O podjetju CRMT
CRMT d.o.o. je vodilna svetovalna hiša specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM). Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d.o.o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja in kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna. Za dodatne informacije obiščite spletni naslov: www.crmt.com.

CRMT je ekskluizvni distributer programske opreme Tagetik za Adriatic področje. Za dodatne informacije nam pišite na: info@crmt.com ali pa obiščite domačo stran Tagetik-a.