O-STA

Nov izdelek Netezza Migrator poenostavi migracijo z Oracle podatkovnih skladišč

Znižajte stroške in tveganja pri migraciji podatkovnih skladišč

BOSTON, MA - ENZEE UNIVERSE - 21. junij 2010 - Netezza Corporation (NYSE: NZ), vodilni globalni proizvajalec namenskih naprav za podatkovna skladišča, napredne analize in nadzor podatkov, je danes objavilo izdelek Netezza® Migrator™, s katerimi bodo lahko podjetja, ki uporabljajo programsko opremo razvito za Oracle okolje tudi na Netezza platformah. Netezza Migrator dramatično znižuje stroške, čas in tveganja povezana s prehodom z Oracle podatkovnih skladišč na Netezza namenske naprave. Netezza je v ta namen licencirala tehnologijo, ki jo je razvilo podjetje EnterpriseDB.

"Netezza Migrator dopušča podjetjem, da se odločajo o migraciji podatkovnega skladišča neodvisno od programskih rešitev, ki zahtevajo Oracle opremo. Podjetja sedaj veliko enostavneje migrirajo z Oracle na Netezza," je izjavil Phil Francisco, podpredsednik podjetja Netezza. "Netezza Migrator združuje zmogljivost, skalabilnost in nižje stroške za stranke, obenem pa lahko podjetja ohranjajo vrednost investicije tako v WTL, kot tudi analitična Oracle orodja."

"Dokazana združljivost z Oracle tehnologijo dopušča organizacijam enostaven in hiter prehod na cenejše bolj odprte tehnološke rešitve in hkrati ohranijo investicijo v Oracle tehnologijo, znanje in izobraževanje," je dejal Ed Boyajian, predsednik in glavni direktor EnterpriseDB. "Integracija Postgres Plus Advanced Strežnika v rešitev za podatkovno skladišče je Netezza odprla veliko tržno nišo in hkrati zagotovila Oracle strankam prepotrebno alternativo."

O podjetju Netezza Corporation

Netezza Corporation (NYSE: NZ) je vodilni globalni proizvajalec namenskih naprav za podatkovna skladišča, napredne analize in nadzor podatkov, ki dramatično poenostavi visoko zmogljive napredne analize. Tehnologija Netezza zagotavlja procesiranje enormnih količin podatkov z izjemno hitrostjo in s tem tudi konkurenčno prednost v podatkovno intenzivnem okolju za vse industrije od digitalnih medijev, energetike, finančnih storitev, zdravstva, telekomunikacij in trgovine. Netezza ima sedež v kraju Marlborough, Massachusetts poslovalnice pa v Northern Virginia, Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, Poljskem, Japonski, Koreji, Avstraliji in Singapurju. Za več informacij o podjetju Netezza obiščite: www.netezza.com.

O podjetju CRMT

CRMT d.o.o. je vodilna svetovalna hiša specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM). Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d.o.o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja in kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

CRMT je regijski zastopnik za prodajo in implementacijo rešitev na Netezza tehnologiji. V kolikor želite prejeti več informacij, nam pišite na: info@crmt.com ali pa obiščite: www.crmt.com.