O-STA

Netezza in Composite Software predstavljata virtualizacijo za integracijo podatkovnih skladišč

BOSTON, MA - ENZEE UNIVERSE - 21. junij 2010 - Netezza Corporation (NYSE: NZ), vodilni globalni proizvajalec namenskih naprav za podatkovna skladišča, napredne analize in nadzor podatkov in Composite Software, Inc., vodilni proizvajalec programske opreme za virtualizacijo podatkov, sta danes predstavila Netezza® Data Virtualizer™, ki zagotavlja enostavnejše, hitrejše in optimirano integracijo podatkov, ki so porazdeljeni na več Netezza namenskih napravah.

Netezza Data Virtualizer kreira celovit logični pogled nad podatki, ki so fizično porazdeljeni na več Netezza namenskih napravah preko katerega lahko uporabniki na enostaven način izvajajo preiskovanje, poročanje in analiziranje podatkov.

"Potrebe naših strank po vse večjih performancah hitro rastejo" je izjavil Phil Francisco, podpredsednik Ntezzza za produktno vodenje. "poglobljeno znanje o virtualizaciji podatkov, ki ga zagotavlja Composite Software in skupno delo z našimi inženirji zagotavlja, da bomo lahko kos zahtevam naših strank ne glede na to kje v omrežju se podatki fizično nahajajo."

"Netezza ima vizijo o bodočnosti podatkovnih skladišč in naprednih analizah - imenovano Nsight - in ta verzija je velik korak naprej pri doseganju te vizije" je rekel Philip Howard, direktor raziskav pri podjetju Bloor Research in avtor članka InDetail o Netezza Data Virtualizer. "Še več, prikazana je moč in fleksibilnost vodilne platforme za virtualizacijo podatkov podjetja Composite. Kombinacija obeh je posebnost na trgu, ki ima zelo veliko vrednost."

"Ker podjetja širijo uporabo Netezza naprav, je edino naravno, da želijo še povečati svoj povrat investicij z integracijo vseh pomembnih analitičnih okolij," je dejal David Besemer, CTO podjetja Composite Software in dodal: "Skupaj smo razvili celovito in cenovno ugodno rešitev, ki dosega potrebe in zahteve podjetij po zmogljivosti, agilnosti in zanesljivosti."

Netezza Data Virtualizer bo prodajala in vzdrževala Netezza. Izdelek bo dobavljiv v drugi polovici leta 2010.

Poleg tega lahko Netezza stranke nadgradijo rešitev na polno zmogljivost - Composite Information Server™ neposredno pri podjetju Composite Software. Polna uporaba omogoča dostop do vseh ostalih relacijskih podatkovnih baz podjetja, do Web services in XML dokumentov, ter do aplikacij Oracle, Salesforce.com ter SAP vključno s SAP BW in Oracle Essbase.

O podjetju Composite Software, Inc.
Composite Software, Inc. je zlati standard v 20 največjih bankah, v šestih največjih farmacevtskih podjetjih, štirih največjih energetskih podjetjih, večjih medijskih in tehnoloških podjetjih ter vladnih ustanovah. Več sto strankam povečuje fleksibilnost, znižuje stroške in tveganja. Skoraj desetletje pionirskega razvoja na področju virtualizacije podatkov je Composite postavilo v vlogo vodilnega podjetja na tem področju, ki se razteza vse od posameznih projektov do celotnih organizacij za porazdeljene podatke, razširitve podatkovnih skladišč, skupno uporabo podatkov, integracijo podatkov v realnem času. Composite Software je privatno podjetje s sedežem v Silicijevi dolini. Za več informacij obiščite: www.compositesw.com ali pa sledite: http://twitter.com/compositesw.

O podjetju Netezza Corporation
Netezza Corporation (NYSE: NZ) je vodilni globalni proizvajalec namenskih naprav za podatkovna skladišča, napredne analize in nadzor podatkov, ki dramatično poenostavi visoko zmogljive napredne analize. Tehnologija Netezza zagotavlja procesiranje enormnih količin podatkov z izjemno hitrostjo in s tem tudi konkurenčno prednost v podatkovno intenzivnem okolju za vse industrije od digitalnih medijev, energetike, finančnih storitev, zdravstva, telekomunikacij in trgovine. Netezza ima sedež v kraju Marlborough, Massachusetts poslovalnice pa v Northern Virginia, Veliki Britaniji, Nemčiji, Franciji, Poljskem, Japonski, Koreji, Avstraliji in Singapurju. Za dodatne informacije o podjetju Netezza obiščite: www.netezza.com.

O podjetju CRMT
CRMT d.o.o. je vodilna svetovalna hiša specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja (CPM), sistemov planiranja, poslovne inteligence (BI), podatkovnega rudarjenja, podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov in upravljanja matičnih podatkov (MDM). Zagotavlja storitve celotnega razvojnega kroga od analize, zasnove, načrtovanja, implementacije in projektnega vodenja, kot tudi projektno in poprojektno podporo. Prednost CRMT d.o.o. izhaja iz širokega in poglobljenega znanja in kompetenc njihovih strokovnjakov, ki zagotavljajo strankam najnaprednejše, zanesljive in konsistentne rezultate na vsakem projektu v predvidenih rokih in znotraj proračuna.

CRMT d.o.o. je distributer programske opreme Netezza za Adriatic področje. Za dodatne informacije nam pišite na: info@crmt.com ali obiščite spletni naslov: www.crmt.com.