O-STA

Miss Slovenije 2010, Sandra Adam je odpotovala na Kitajsko

Sandra je danes prispela v Peking, kjer se bodo v naslednjih dveh dneh zbrale lepotice iz več kot 120 držav. V Pekingu bodo ostale le nekaj dni, obiskale pa bodo še Ordos, Shanghai in nenazadnje otok Hainan kjer se bo zgodil finalni izbor Miss World.

Sandra je s seboj vzela tri polne kovčke, ki so jih sponzorji napolnili s čevlji, torbicami, oblačili, modnimi dodatki, uro, sončnimi očali, kopalkami, spodnjim perilom, nakitom, ličili,... s seboj pa je seveda vzela tudi svoj novi mobilni telefon, da bo lahko ves čas v stiku z domačimi in agencijo.

Sandrin urnik je bil te dni popolnoma zaseden, saj je pridno obiskovala sponzorje, dajala intervjuje, se pri strokovnjakih učila petja, ličenja, hodila je na prireditve, imela kar nekaj fotografiranj, med drugim tudi v Postojnski jami, redno pa je obiskovala tudi kozmetični in frizerski salon, kjer so poskrbeli, da bo na svetovnem izboru še dodatno žarela v vsej svoji lepoti. Svetovni izbor se bo zgodil 30. Oktobra na Sanyi in ravno na ta dan naša Miss praznuje svoj 21. rojstni dan, zato moramo za njo še posebno stiskati pesti.