O-STA

Prve tri superfinalistke za finalno prireditev Miss Slovenije 2011

Bliža pa se že finalni izbor, ki bo v nedeljo, 26. junija v studiu 1 RTV SLO ob 20.00 uri, ki ga boste lahko spremljali v neposrednem prenosu in tudi preko MMC portala.

Preživeli smo popoldan v ambientu kapnikov in lepot podzemlja Postojnske jame. Dekleta so se profesionalno pripravila za snemanje Miss Dogodka. Za njihovo podobo so skrbno poskrbeli maskerji iz MUD-a, frizerji FRIZI-ja, stilistka Vanja Hočevar in koreografinja Vulcano Models - Nina Rajbar. Žirijo so zasedali:, Sandra Adam - Miss Slovenije 2010, Eva Repič - vodja projekta Miss Slovenije, Metka Klajderič Kobler - lastnica agencije Vulkano Models, Robert Schmitzer - predstavnik Slovenskih Novic, Boris Onišak - estetski kirurg in lastnik Estetike Onišak, Hrvoje Kožul - predstavnik profesionalne šole ličenja kozmetike MUD, Dragan Kiković - predstavnik Postojnske jame, Maja Ferme - modna oblikovalka.

Snemanje je potekalo brez posebnih zapletov, kljub težkim pogojem: vlagi in temperaturi.

Dekleta so se predstavila v najprej s Talent showom: Ana Žigante je nasmejala žirijo s stand-up komedijo; Klara Kobe nam je s plesalcem predstavila latinsko-ameriški koktail plesov; Ajda Marinko je povedala zgodbico o svojem klavirju, ki ga nikakor niso mogli pripeljati v Postojnsko jamo, da bi nam lahko zaigrala; Sanela Pišek je migala v ritmu pop plesne točke; Tjaša Vezjak nas je popeljala na vroče Havaje, s havajskimi plesnimi gibi; Lana Mahnič Jekoš je v orientalskem slogu pokazala točko orientalskega plesa; Barbara Parežnik je svoj talent zlila v citiranje Toneta Pavčka; Dijana Ćosić je zapela pesem Sanje Grohar in ne nazadnje Nastja Breg, ki je s svojo pesmijo in igranjem kitare osvojila žirijo, da so ji podelili največ točk. Prav ona je bila osvojila naslov Miss Talent 2011. Naslednji izhod je bil vroč, saj so nam predstavile koreografijo na odru v kopalkah Skiny in očali Carrera. Najlepšo postavo je po mnenju žirije imela Ana Žigante, ki je osvojila naslov Miss Bikiny za Miss Slovenije 2011. Nazadnje so se predstavile v večerni toaleti Top Mode Ljubljana, z nakitom Fantazija in čevlji Allegria. S svojo gracioznostjo je navdušila žirijo Barbara Parežnik, ki je tudi osvojila naslov Top Model za Miss Slovenije 2011.

Po razglasitvi in uspešno posnetem dogodku so si privoščili vsi v ekipi in nastopajoči zasluženo večerjo v restavraciji Proteus v Postojni.

FOTOGRAF: Vesmin Kajtazovič