O-STA

Miss Slovenije 2011: Brez princev na belih konjih

Danes poteka snemanje za Miss dogodek v Postojnski jami, in sicer bo žirija izbrala Top Model, Talent show in Miss Bikini za Miss Slovenije 2011 izmed 12 finalistk!

Včeraj, v Lipici so dekleta že zgodaj nabirala kondicijo na jutranjem teku in jogi.

Obiskale so sponzor v Ajdovščini, in sicer so jih popeljali skozi proizvodnjo Fructal, kjer so jih poučili in pokazali polnjenje stekleničk, tetrapakov, plastenk s sokovi, skratka od začetnega procesa predelave sadja v nektar, sok...do končnega zapiranja z zamaški, pakiranja in kodiranja. Vsa dekleta so lepo pogostili in jim dali tudi darila.

Popoldne je bilo obarvano v duhu kočij in vožnje dvanajstih damic okrog Lipice. Dobile so tudi svoje lipicance, ki so jih jezdile po pokošenih travnikih.

Na novo so odprli muzej v kobilarni Lipica. Tako so imela dekleta možnost premiernega ogleda in zgodovinske predstavitve jezdecev, evolucijo konja, slike umetnikov - slikarjev, ki so konje upodabljali, znane osebnosti na konjih..,

Zvečer so vadile svoje nastope za Talent show na današnjem Miss dogodku.

Bliža pa se že finalni izbor, ki bo v nedeljo, 26. junija v studiu 1 RTV SLO ob 20.00 uri, ki ga boste lahko spremljali v neposrednem prenosu in tudi preko MMC portala.

FOTOGRAF: Vesmin Kajtazovič