O-STA

Miss Slovenije 2011: V obmorskem ambientu na romantičnem koncertu

Le še 24 ur je do razglasitve zmagovalke letošnjega izbora za Miss Slovenije 2011.

Med dekleti napetost in tekmovalnost narašča. Stopnjuje se tudi tempo vaj, koreografije in priprav.

Danes jih čakajo vaje že v studiu 1, RTV SLO, kjer jih bo koordiniral režiser in producent ter jih spremljala celotna sodelujoča ekipa. Nastanile so se v Hotelu City, kjer bodo preživele še zadnje dva dni.

Včeraj so začele jutro z vadenjem novih koreografskih slik. Imele so tudi tečaj igranja golfa v Lipici. Direktor Hotela Maestoso jih je povabil na nepozabno predstavo s konji in kočijami v dvorani. Občudovale so zdresirane lipicance, kateri so po taktu glasbe izvajali dresurne točke.

Popoldan so nadaljevale v Portorožu, kjer so bile povabljene na sadne koktaile v Alayo. Kot častne gostje so se udeležile tudi energičnega koncerta hrvaškega, romantičnega pevca Toni Cetinskega v Avditoriju Portorož. Plesale so in pele pod odrom ter se neizmerno zabavale. Toni jih je po končanem koncertu lepo sprejel ter jim zaželel uspešen nastop na finalnem odru.

Finalni izbor je tik pred vrati, in sicer ga boste lahko spremljali v neposrednem prenosu jutri, torej v nedeljo, 26. junija v studiu 1 RTV SLO ob 20.00 uri in tudi preko MMC portala.

FOTOGRAF: Vesmin Kajtazovič