O-STA

Miss Sveta 2012 v Mongoliji že avgusta

Ljubljana, 9.1. 2012 Za objavo!

Z veseljem vas obveščamo, da smo pričeli z zbiranjem prijav in načrtovanjem castingov za Miss Slovenije 2011 po Sloveniji. Dekleta imajo še vedno možnost izpolniti prijavnico za sodelovanje na lepotnem izboru Miss Slovenije 2012, in sicer do konca marca 2012. Letos bo tekmovanje v Mongoliji, dvorani, ki sprejme 37.000 ljudi, in sicer v soboto, 18. Avgusta. Na odru bo scena v živo s parado konjev iz Mongolije.

Naša aktualna Miss Slovenije 2011 bo odpotovala na priprave že v petek, 20. julija 2012. Po končanem lepotnem tekmovanju Miss World 2012 bodo dekleta Kitajsko zapustila po mesecu dni, v soboto 19. avgusta.

Za aktualno Miss Slovenije 2011, Lano Mahnič Jekoš, je bilo to leto nepozabno in neponovljivo. Zadala si je še več zastavljenih ciljev v času svojega mandata kot Miss Slovenije do začetka junija 2012, ko bo predala krono svoji naslednici. Uresničila je svoje sanje in z veseljem pomagala več dobrodelnim organizacijam.

S svojimi izkušnjami bo pomagala tudi 12 finalistkam na letošnjih pripravah Miss Slovenije 2012. Lana pravi, da dekleta, ki bodo postala finalistke Miss Slovenije 2012, čaka življenjska in neprecenljiva izkušnja, lepe nagrade in uresničevanje novih ciljev.

PRIJAVNICA MISS SLOVENIJE 2012

ime

priimek

telefon

elektronski naslov

datum rojstva

naslov stalnega bivališča

kraj in poštna številka

regija castinga: (primorska, osrednjeslovenska, štajerska)

višina (cm)

konfekcijska številka

znanje tujih jezikov

povej nam nekaj o sebi: (do 300 znakov)

Z lastnoročnim podpisom potrjujem, da sem seznanjena s pogoji sodelovanja na spletni strani www.miss-slovenije.si in se z njim v celoti strinjam. S podpisom potrjujem, da so vsi vpisani podatki pravilni.

Kraj in datum

podpis

*prijavnico in pogoje sodelovanja najdete na spletni strani www.miss-slovenije.si .