O-STA

Nastopajoči in voditelji na finalni prireditvi Miss Slovenije 2011

Bliža pa se že finalni izbor, ki bo v nedeljo, 26. junija v studiu 1 RTV SLO ob 20.00 uri, ki ga boste lahko spremljali v neposrednem prenosu in tudi preko MMC portala.

Zato vam s ponosom predstavljamo voditelja in nastopajoče na Miss Slovenije 2011.

Tin Vidopivec in Ula Furlan že nestrpno pričakujeta da bosta gostitelja večera v duhovitem in sproščenem duhu.

Ula, igralka v celovečernem filmu Hit poletja režiserja Metoda Pevca in voditeljica resničnostnega showa Survivor in še mnogo več.

Tin, stand up komik, je so-ustanovitelj festivala stand up komedije Panč, redno nastopa doma in v tujini, med drugimi je že nastopal v Londonu, Zagrebu, Budimpešti, Skopju, Birminghamu in praktično na vseh večjih festivalih v Sloveniji.

Razkrivamo tudi nastopajoče, in sicer:
Simpatična Dolenjka Nina Pušlar bo v nedeljo na sklepni prireditvi kjer bomo izbirali najlepšo Slovenko premierno predstavila na novo preoblečeno skladbo, ki jo je prvič zapela na letošnji Emi. "Pesem Bilo lepo bi, so z ekipo preuredili v še bolj udarno plesno različico, takšno, ki zelo diši po poletju," je povedala Nina.
Lepo pevko smo vprašali, ali se vidi v vlogi missice: "Z veseljem bom nastopila na prireditvi med samimi lepimi deklti, to mi verjetno še posebej zavidajo fantje, ampak da bi se po brvi sprehajala sama.. .Za kaj takega sem preveč sramežljiva.

Neisha še vedno leti na krilih zadnjega albuma, ki se več kot dobro drži na lestvici najbolje prodajanih albumov, vse od izida v Sloveniji. Po prvem singlu, eksploziji veselja, ki nosi naslov "Tiste lepe dni", je s pesmijo "Pridejo časi" samo še utrdila status umetnice, ki ji prisluhne množica najrazličnejših ljudi, ki pa vendar imajo skupni imenovalec - radi poslušajo Neisho in sprejemajo njeno neposrednost, iskreno sporočilo 'kronične' pozitivke ' da se je treba dobro imet spet in spet in spet'. Drži se svoje začrtane poti, ampak malo tu malo tam, pa na srečo zaide in nam ponudi nekaj drugačnega, nekaj, kar na prvo noto morda niti ne bi pripisali njej in nekaj, kar nas lahko izvedbeno in avtorsko preseneti. In tako se zgodi spogledovanje, mladostna sproščenost, žensko govoričenje, odkrito vabilo in "Alarm srca". Pesem, ki bo z nami pomladno "priplesala" v poletje, saj ima ravno prav vsega, da nas lahko spremlja kjerkoli. In kot pravi Neisha v omenjenem singlu : ....dam ti nasvet, poslušaj ga, Alarm srca....

SheDivaz, koreografinja Ada Kogovšek, Ula Šemole, Tjaša Resnik, Andreja Vakselj, Nika Horvat in Tina Vunjak. 6 deklet plesne šole Kazina. 6 ambicioznih deklet, ki v ospredje ne postavljajo svoj stas, pač pa veliko profesionalnost, neverjetno ljubezen do plesa, vsaka zase pa se ponaša s številnimi zavidljivimi uspehi v plesnem svetu. Prvič v Sloveniji predstavljajo format unikatne plesno pevske zasedbe. Tina Vunjak s svojim vokalom ne pusti ravnodušnega še tako zahtevnega kritika, plesne gibe pa imajo vsa dekleta v krvi in so vedno do potankosti usklajeni, kar je plod dolgoletnega truda in nabiranja izkušenj. Dekleta ustvarjajo burlesko a vedno le do meje, ki ne presega dobrega okusa. Sloveniji želijo postreči z Broadwayem, ki ga pri nas doslej ni bilo ter hkrati občinstvu približati kabaret, kakršnega smo sicer vajeni le v najboljših muzikalih onkraj luže.

Bilbi, je že s prvim singlom 'Hvala za vijolice', nedvomno naredila eno največjih radijskih uspešnic zadnjih nekaj let. S tem je razkrila košček Bilbinega sveta in popolnoma presenetila slovensko javnost. Bilbi je nadarjena, izobražena avtorica, pevka in igralka. S svojimi pesmi nam predstavlja svet, kot ga vidi Bilbi - poln barv, topline in življenja!

Nude - so svojo Najlepšo pesem objavili pred dvema tednoma, od takrat pa je postala popevka tedna na radijskih postajah. Odlična pesem je prva, ki napoveduje novi album, ki sicer še nima imena. Fantje bodo predstavili nekaj skladb, nekaj pa jih bodo posneli in izdali šele ob izzidu. Skupina je sicer izdala že 5 studijskih albumov, enega live in en gretaest hits. Zadnji studijski album je bil Sedem svetov iz leta 2009.

In ne nazadnje hrvaški priljubljeni, romantični pevec, Boris Novkovič, ki je pred kratkim izdal svoj novi CD - Via ljubav, katerega tudi nova skladba nosi enako ime.

FOTOGRAF: Vesmin Kajtazovič